به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرزاد احسانخواه، با بیان اینکه دانش آموزان در فصل امتحانات نیاز به دریافت انرژی بیشتری دارند، گفت: دانشآموزان در سنین رشد بوده و برای یادگیری به انرژی بیشتری، به ویژه در فصل امتحانات نیاز دارند، لذا خانوادهها در فصل امتحانات باید با در نظر گرفتن میان وعدههای مغذی زمینه را برای یادگیری بهتر آنها فراهم کنند.
وی اضافه کرد: لقمههای حاوی نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ، نان و پنیر و خیار، نان و پنیر و گوجه فرنگی و نان و کره و عسل انتخابهای خوبی برای میان وعده دانشآموزان است.
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ادامه داد: همچنین انواع غذاهای پختنی مثل آش، سوپ، خوراک لوبیا، عدس، حلیم، شله زرد، فرنی و شیر هم میان وعدههای خوبی برای دانش آموزان میباشد.
وی با توصیه دانش آموزان به خوردن میوهها و انواع خشکبار شامل بادام هندی، فندق، پسته، بادام، گردو، بادام زمینی، نخودچی، انجیر خشک، کشمش، توت خشک، آجیل و سویا، این مواد را نیز میان وعدههای خوبی برای دانشآموزان عنوان کرد و افزود: همچنین مصرف انواع میوه خشک و خرما و کیک و بیسکویتهای غنی شده و سبوسدار نیز گزینههای خوبی برای تقویت دانش آموزان است.
وی در ادامه با بیان اینکه خوردن خوراکیهایی مثل پفک، چیپس، پفیلا، اسنک و... برای دانشآموزان مفید نیست، گفت: این نوع خوراکیها نه تنها هیچ ارزش غذایی ندارند، بلکه مصرف آنها میتواند مشکلات گوارشی هم برای دانشآموزان به همراه داشته باشد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/