به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مصرف برخی از مواد غذایی میتواند به راحتی منجر به مشکلات فشار خون بالا، میزان کلسترول بالا، بیماری قلبی، دیابت، آلزایمر، چاقی، اضطراب، افسردگی و حتی در موارد بدتر سرطان شود در واقع مواد غذایی که روزمره در زندگی ما مورد استفاده قرار میگیرند، اما غافل از اینکه میتوانند خطرات جبران ناپذیری برای ما داشته باشند، اما ما این مواد غذایی را بدون هیچ توجه و اهمیتی به مسائل پزشکی مصرف میکنیم. به همین منظور باشگاه خبرنگاران جوان در گزارش زیر به بیان خطرات مرگبار چند ماده غذایی پرداخته است که در ادامه میخوانید.
همه ما در پختن غذاهای روزمره نمک را در اولویت کار آشپزی خود قرار میدهیم میزان متعادل آن برای بدن هیچ ضرری ندارد، اما مصرف زیاد آن میتواند باعث کاهش سیستم قلبی_ عروقی و افزایش فشار خون شود پس مقدار مصرفی نمک خود را محدود کرده و میزان سدیم در غذاهای خود را هم به شدت کنترل کنید. ۳.۷۵ گرم سدیم در روز یک مقدار کافی و ایمن برای بدن است و حتما به یاد داشته باشید که بیش از ۶ گرم سدیم میتواند شروع مشکلات جدی برای سلامت جسمانی داشته باشد.
متاسفانه عدد نوشته شده با عنوان ۱۰۰ درصد طبیعی روی پاکت آبمیوههای تجاری و صنعتی عده زیادی را تا اینجا در مصرف آن گول زده است، اما تا اکنون شما هم باید بی اعتماد باشید به آن چیزی که روی پاکت آبمیوههای تجاری نوشته میشود، اما اگر نمیدانستید حتما به یاد داشته باشید که آب میوههای تجاری و صنعتی محصولی است که حاوی مقادیر زیادی از شکر افزوده، رنگهای خوراکی و مواد نگهدارنده است که به راحتی میتواند هنگام پاستوریزه شدن بسیاری از مواد مغذی خود را از دست بدهد و بدن شما را به سرطانهای گوناگون مبتلا سازد پیشنهاد ما به شما در خرید آبمیوه این است که حتما از افراد آشنا خریداری کنید تا از سالن بودن آنها اطمینان کامل حاصل فرمایید.
بیشتر بخوانید: مرگبارترین مواد غذایی که مغزتان را فلج میکنند
جالب است بدانید که کربوهیدرات موجود در گندم به طور ناگهانی باعث افزایش میزان قند خون، تولید انسولین، دیابت، پیری زود رس مس شود.
امروزه متاسفانه با خوشبختانه در تمام سراسر ایران فست فودهای خوشمزه با قیمت نسبتا ارزان تنها برای جذب و جلب توجه مشتری به چشم میخورند، اما خوشمزگی درون فست فودها تنها به دلیل چربی ترانس، شکر، نمک، مواد نگهدارنده، افزودنی ها، رنگها و سایر مواد شیمیایی هستند که مصرف زیاد آنها کم کم میتواند خطر ابتلا به دیابت، بیماریهای قلبی عروقی، سرطان، اختلالات خلقی، افزایش وزن، اختلالات متابولیکی و ... را افزایش دهند.
از کوچک تا بزرگ گرفته! هیچ کس نمیتواند از بوی خوش کبابهای محل بگذرد، اما متاسفانه مواد شیمیایی که در طی فرآیند درست کردن غذا وارد گوشت میشوند با خطر ابتلا به سرطان پانکراس و سرطان پستان در ارتباط هستند در صورتی که نمیتوانید از مصرف این غذای خوشمزه کناره گیری کنید بهتر است برای کم شدن ریسک سرطان از رزماری استفاده کنید.
انتهای پیام/
اولا خیلی از مردم ما نمی تونن این غذاهارا بخورن
درثانی تاجایی که می تونید غذای سالم بخورید . شیر بگیرید خودتون بجوشونید بخورید
غذاهای فست فودی وصنعتی نخورید ومخصوصا بچه هاروعادت به غذاهای سالم بدید
دوستمون خوب گفت می دونیم خیلیامون اهل ورزش نیستیم اما روزی نیم ساعت پیاده روی بسیاردرسلامتی مفیده .
زندگی امروزما مخصوصا ایرانیها پرازاسترسه تاجایی که امکان داره دوری کنید
کباب ازسر سفره ها پریده فقط مونده یه نون خالی
قرار بود مثل پیغمبران وائمه زندگی کنیم یعنی نون وخرما بخوریم اونم که با قیمت بالای خرما از سرسفره ها پرید
مونده نون خالی ومقداری نمک اون هم نخوریم پس چی بخوریم
اخرش مردنه گوش به این حرفها نزنید هرچه گیرتون میاد بخورید وبیخیال مردن باشید
یعنی همه چیز را به اندازه بخورید
قبل از سیری کامل از سفره بلند شوید
اگر دکتر رفتید بعض مواد غذایی رامنع کنه حتما نخورید جایگزینش را مصرف کنید
حتما پیاده روی روزانه داشته باشید
بدون داشتن سلامتی زندگی مصیبت بار خواهد شد
پس مهمترین چیز سلامتیست
باشگاه خبرنگاران جوان به راستی به کجا داریم میریم؟؟؟
غیر از نمک باقیش رویاست
نمیتونیم بخوریم
نیاز بدن و بدون نمک بدنها مریض و انسانها بیمار هستند