معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از ارسال۱۵۰۰تن نهاده دامی برای دامداران سیل زده استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مرتضی رضایی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی که برای بازدید از مناطق سیل‌زده به چابهار سفر کرده است در رابطه با خسارت ناشی از سیل در سیستان و بلوچستان گفت: حدود یک میلیون راس دام تحت تاثیر سیلاب قرار گرفته و علوفه یا محل نگهداری آن‌ها از بین رفته است.

رضایی افزود: با توجه به بارندگی بی سابقه‌ای که در منطقه سیستان و بلوچستان بوده از همان ساعات اولیه طبق دستور سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، گروه‌های مختلف عازم این منطقه شده اند.

او افزود: بخش معاونت امور دام هم از صبح امروز در منطقه چابهار و در حال حاضر در منطقه عورکی مستقر هستند.

رضایی ادامه داد: حجم بارندگی بسیار سنگین بوده و خسارات وارده به زمین‌های کشاورزی و دامداری‌ها بسیار بالا است، اما در این زمینه نمی‌توان در حال حاضر آمار رسمی را اعلام کرد و میزان خسارت همچنان در حال ارزیابی است.

او تصریح کرد: ارزیابی نهایی فردا که جناب رئیس جمهور وارد منطقه خواهند شد به سمع و نظر ایشان خواهد رسید.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به میزان خسارت به دام‌های مناطق سیستان اذعان کرد: در رابطه با دام‌هایی مانند بز، بزغاله و گوسفند، انبار‌های خوراک دام دامداری‌ها خسارت دیده و از روز گذشته بیش از ۱۵۰۰ تن انواع نهاده مانند ذرت، جو و سبوس برای این استان ارسال شده و به صورت منطقه‌ای و به مرور در استان توزیع خواهد شد.

او افزود: این خوراک دام با اعلام نیازی که روستا‌های منطقه داشتند و با نظارت سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان در حال توزیع است تا به دست دامدارانی که در این زمینه خسارت دیده‌اند، برسد.

رضایی عنوان کرد: تا چند روز آینده شرایط منطقه پایدار خواهد شد و باید به این مناطق کمک شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد: بزرگترین کمک ما تأمین علوفه دامی برای دامداران بوده، اما گروه‌های دامپزشکی هم در منطقه مستقر شده اند و مباحث بهداشت دام و دفن بهداشتی لاشه‌های باقی مانده را پیگیری می‌کنند.

او تاکید کرد: در حال حاضر نمی‌توان به صورت قطعی رقمی برای برآورد خسارت به بخش کشاورزی و دامداری استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد، اما حدود یک میلیون راس دام تحت تاثیر سیلاب قرار گرفته و علوفه یا محل نگهداری آن‌ها از بین رفته است.

رضایی تصریح کرد: در روستا‌هایی که حجم آب سنگین بوده و روان آب در آن حرکت کرده، میزان خسارت بیشتری دیده شده است.

او افزود: تمام گروه‌ها اعم از وزارت راه، وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی در تمام قسمت‌های استان به صورت گروه به گروه درحال بازدید هستند و اوضاع را تحت بررسی گرفتند تا مشکلات مردم منطقه سریعتر برطرف شود.

 

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.