رییس سازمان بسیج سازندگی آذربایجان‌شرقی گفت: تلاش داریم تمامی فعالیت‌ها و برنامه‌های گروه‌های جهادی را مسجدمحور کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،سرهنگ اسکندری رییس سازمان بسیج سازندگی آذربایجان‌شرقی  در همایش جهادگران استان با بیان اینکه برای خدمات رسانی بهتر به مردم باید فعالیت‌های بسیج سازندگی مسجد محور باشد، افزود: در این صورت بهتر می‌توان نسبت به رفع مشکلات محلات مختلف شهری و روستا‌های مختلف اقدام کرد.

او اقدامات بسیج سازندگی در حوزه گروه‌های جهادی و در سطح اقشار و بخش دانشجویی را بزرگ و ماندگار توصیف و ابراز امیدواری کرد بتوان نیرو‌هایی در تراز انقلاب اسلانی تربیت کرد تا در عرصه‌هایی که مردم نیاز به جهادگران انقلابی دارند، حضور فعال داشته باشیم.

اسکندری با اشاره به اینکه یکی از رویکرد‌های اصلی سازمان بسیج سازندگی در سال جاری توجه به ایجاد گروه‌های جهادی در مساجد است، گفت: این مجموعه تلاش می‌کند تا مساجد استان را به کانون خدمت رسانی بهینه به احاد مردم و رفع مشکلات آن‌ها تبدیل کند.

او گفت: در حال حاضر یکی از مهمترین نیاز‌های مردم رفع مشکلات محله‌ای آن‌ها در مناطق مختلف شهر‌ها و مساجد تاثیرگذارترین و بزرگترین ظرفیت موجود در این زمینه است که باید از این پتانسیل بسیار وسیع و قوی به بهترین شکل ممکن بهره برداری شود.

اسکندری افزود: اقدامات و امکانات لازم برای بسترسازی این رویکرد جدید در مساجد محلات توسط بسیج سازندگی آذربایجان شرقی فراهم شده است تا این مکان‌های مقدس نقش محوری در رفع مشکلات مردمی در قالب گروه‌های جهادی بر عهده بگیرند.

او افزود: در این زمینه برنامه ریزی برای راه اندازی تعداد ۲ هزار گروه جهادی در مساجد آذربایجان شرقی به انجام رسیده است تا شعار هر مسجد به مثابه یک خانه محروم را عملی کنیم.

اسکندری با اشاره به فعالیت ۴۵۰ گروه جهادی شناسنامه دار در آذربایجان شرقی، گفت: از این تعداد گروه جهادی، ۱۴۴ گروه در سال گذشته فعال و به استعداد ۱۰۰ هزار و ۳۴۷ نفر  ساعت به مناطق مختلف برای محرومیت زدایی اعزام شدند.

او گفت:بر همین اساس طی پارسال ۲۶۷ تیم مجهز پزشکی و درمانی نیز در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان شرقی اعزام شدند و خدمات رایگان پزشکی به محرومان جامعه ارایه کردند.

اسکندری، کمک به توسعه اقتصادی و اجتماعی، اجرای طرح‌های بهداشتی و درمانی، ترویج اقتصاد روستایی، ارایه تسهیلات برای کارآفرینان روستایی، اشتغال زایی، جلوگیری از مهاجرت بی رویه روستاییان به شهرها، کمک به رونق دامداری و دامپروری، حمایت از ایجاد و تجهیز واحد‌های زودبازده و کوچک کشاورزی، زراعی و گلخانه‌ای را از اقدامات بسیج سازندگی با هدف توسعه و آبادانی روستا‌ها بیان کرد.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.