به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اَنار، نار یا انار خوراکی (Punica granatum) از جمله میوههای درختی محسوب میشود که دانههایی به رنگ قرمز، و گاهی سفید، یا رنگهایی بین آن دو را دارد.
رنگ پوست انار معمولا قرمز و گاه سیاه یا تقریباً زرد است و جالب است بدانید؛ این میوه در معدود کشورهای جهان نظیر ایران، افغانستان، پاکستان، عراق و ترکیه کشت و در میان ۱۰ میوهٔ برتر جهان جای گرفته است.
فواید دانه انار و روغن آن
دانشمندان در پژوهشهای مختلفی که داشته اند، دریافتند که روغن دانه انار دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی، ضد التهابی و ضد میکروبی است.
جلوگیری از سرطانی شدن سلولهای بدن
کاهش ایجاد زخم در مبتلایان به سرطان پوست
جلوگیری از بیماریهای قلبی و تصلب شرائین
کند کردن فرایند پیر شدن سلولها
جلوگیری از پیری زودرس و چین و چروک پوست
تنظیم هورمونها در کاهش خطر احتمال ابتلا به سرطان سینه
جلوگیری از مشکلات یائسگی مانند پوکی استخوان
جلوگیری از تشکیل سلولهای سرطانی وابسته به استروژن و غیر وابسته به استروژن
برطرف کننده کدری پوست در محصولات آرایشی
بازسازی و تقویت پوست
کاهش ورم و دردهای عضلانی
جلوگیری از افزایش وزن
منبع: میزان
انتهای پیام/