به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، پیر حسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور از راه اندازی سامانه نظارت جامع بر آمبولانسهای خصوصی کشور خبر داد و گفت: یکی از فعالیتهای اورژانس کشور طی ماه های گذشته نظارت جامع بر آمبولانسهای خصوصی بوده است. آمبولانسهایی که همانند آمبولانسهای بخش دولتی نیاز افراد جامعه را به درمان سریعتر پاسخگو هستند و نظارت بیشتری را میطلبد.
او گفت: طی نشست با هیئت مدیره آمبولانس های بخش خصوصی و رصد این بخش سامانهای در جهت ارائه خدمات مطلوب از طریق اورژانس به وجود آمده است که این سامانه به صورت دیجیتال و از طریق اینترنت با دستگاههایی که در سازمان اورژانس کشور مستقر است نشان میدهد مامورین چه میزان به وظایف خود عمل کردهاند ، چه اقداماتی در جهت بهبودی بیماری انجام می دهند و حتی هزینههایی که از بیماران دریافت می شود در این سامانه مشخص است.
کولیوند افزود: طی هماهنگی انجام شده با دادگستری و پلیس راهور و نصب برچسب هویت بر روی آمبولانس ها و طبق آیین نامه و قوانین موجود با مراکز و مامورین متخلف برخورد قانونی صورت می گیرد؛ در واقع این سامانه میتواند به تحقق اهداف سازمان اورژانس کشور در جهت پیشبرد خدمات بهتر کمک کند. البته لازم به ذکر است این سامانه مشمول آمبولانسهای خصوصی بوده و آمبولانسهای نظامی شامل این آیین نامه نمیشوند.
کاهش زمان رسیدن آمبولانس بر بالین مددجو به ۱۴دقیقه
رئیس اورژانس کشور ادامه داد: با کمک وزارت بهداشت برنامههایی در جهت ارتقای توسعه
اورژانس هوایی کشور انجام شده که خوشبختانه تا به امروز سازمان اورژانس کشور توانسته با ۴۴ فروند بالگرد در سطح کشور خدمات فوریت های پزشکی را ارائه دهد. البته یکی از معضلات این روزهای اورژانس پوشش دهی بالگردهای هوایی در داخل شهر است. ایجاد اورژانس هوایی به دلیل ترافیک سنگین پایتخت و روند کند امدادرسانی به بیماران راه اندازی شد. در واقع با این بالگرد فرد با حداقل زمان ۱۰دقیقه به مراکز فوریت های پزشکی اعزام و درمان می شود. در سال ۹۵ متوسط رسیدن زمان اورژانس به مددجو ۳۸ دقیقه بوده و در حال حاضر این زمان برای آمبولانسها به ۱۴دقیقه و موتورلانسها به ۱۰دقیقه رسیده است.
بیشتر بخوانید: اضافه شدن ۲ فروند بالگرد به اورژانس هوایی طی هفتههای آینده
اعزام ۲۸ هزار مصدوم با اورژانس هوایی به مراکز درمانی
او گفت: تا به امروز ۲۸ هزار مصدوم با بالگرد هوایی به مراکز درمانی اعزام شده اند که از این تعداد حدود ۶۵ درصد بیماران اعزامی به اتاق عمل بودهاند ، همچنین در استان لرستان توانسته ایم حدود ۵۵ درصد مرگ و میر مادران باردار را کاهش دهیم.
رئیس سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: ۱۴۰ مرکز آمبولانس خصوصی در کشور وجود دارد.
انتهای پیام/