رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: آیت الله رسولی محلاتی منشا خدمات علمی بود و مجموعه بسیار بزرگی از آثار را از خود به جا گذاشت.

حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان - آیت الله سید هاشم رسولی محلاتی یکی از روحانیون فعال و انقلابی بود که به تازگی دار فانی را وداع گفته است. مراسم تشییع این عالم گرانقدر از مقابل مسجد فرشته، محلی که سال‌ها در آن امام جماعت بود، انجام شد.

او قبل از وفات، مسئول وجوهات و مسائل شرعی دفتر رهبر ایران بود. آیت الله رسولی محلاتی از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۸۲ نخستین رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه بوده‌است. رسولی نمایندگی استان تهران را در دومین دوره مجلس خبرگان رهبری بر عهده داشت.

وی نزد بزرگانی مانند شهید آیت الله مرتضی مطهری، اسداالله اصفهانی، شهید آیت الله صدوقی، مجاهد تبریزی، اکبر گلپایگانی، سید روح‌الله خمینی و سید حسین طباطبایی بروجردی شاگردی کرده است. محمد فاضل لنکرانی، ابوالقاسم خزعلی، آیت‌الله گیلانی، آیت الله سید مصطفی خمینی(ره) و فضل‌الله محلاتی، هم مباحثه‌های این عالم عالیقدر بودند.

آیت الله رسولی محلاتی، بیشتر کار‌های احتماعی می‌کرد تا اینکه جلوی چشم باشد / خدمات وی در بنیاد مسکن، غیر قابل انکار است

آیت الله رسولی محلاتی پیش از انقلاب امامت جماعت امامزاده قاسم(ع) و تدریس در مدرسه چیذر را بر عهده داشت. وی در سال ۱۳۴۰ از طرف آیت‌الله سید مصطفی خمینی (ره) مجاز به دریافت وجوه شرعی و تصدی در امور حسبیه شد. این عالم دینی پس از انقلاب اسلامی ایران  به بیت امام خمینی (ره) آمد و مسئول نگارش نامه‌ها، پیام‌ها و نیز جواب نامه‌های معمار کبیر انقلاب بود.

بعد از درگذشت امام خمینی (ره)، آیت الله رسولی، نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شد. او در دانشگاه‌های امام صادق (ع) و دانشکده الهیات دانشگاه تهران تدریس تاریخ اسلام را برعهده داشت.


بیشتر بخوانید: پیکر مرحوم آیت‌الله رسولی محلاتی تشییع شد/ خاکسپاری در قم


حجت‌الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در گفت و گو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: حضرت آیت الله رسولی محلاتی یکی از دست پرورده‌های حضرت امام (ره) بود. در سیره و روش او، نشانه‌های تربیت امام خمینی (ره) را مشاهده می‌کردم و یک یار شایسته برای حضرت امام (ره)  بود.

وی افزود: آیت الله رسولی محلاتی با وفا، حاضر در صحنه و کاملا هماهنگ با امام راحل بود. این عالم بزرگ منشا خدمات فراوان، در درجه اول خدمات علمی بود و یک مجموعه بسیار بزرگی از آثار را به حمد الله از خود به جا گذاشت. البته آیت الله رسولی امام جماعت خیلی خوبی هم بود.

آیت الله رسولی محلاتی تمایلی به دیده شدن نداشت

حجت الاسلام و المسلمین علی اکبری در پایان گفت: نسل چهارم انقلاب خیلی با این عالم دینی آشنا نیست چراکه او از کسانی بود که سعی می‌کرد بیشتر در حوزه‌های اجتماعی کار کند تا اینکه با فعالیت‌های دیگر مطرح شود و جلوی چشم باشد. بیشتر خدمات علمی انجام داد و در تمامی این سال‌ها در بنیاد مسکن نماینده امام و رهبری بود. خدمات آیت الله رسولی در بنیاد مسکن غیر قابل انکار است. 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار