به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،بهرنگ بابایی رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان قصرشیرین گفت : حدود پنج سال پیش در پی ساخت و ساز یک واحد مسکونی در خیابان ساحلی شهر قصرشیرین در محدوده کاروانسرای شاه عباسی، شواهد و بقایای یک دیوار تاریخی نمایان شد.
او گفت : پس از انجام مطالعات و بررسیهای کارشناسی که با کشف مواد فرهنگی تاریخی در این محل همراه بود، مشخص شد این دیوار تاریخی است و در طول سالیان درازی زیر خاک مدفون و بعدها ساخت و ساز واحدهای مسکونی روی آن انجام شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی قصرشیرین گفت: طی سالهای گذشته هرگونه ساخت وساز را در حریم این دیوار تاریخی ممنوع کردیم تا اگر بقایای دیگر این دیوار در زیرخاک مدفون است، دچارآسیب نشود.
او افزود: پس از وقوع زلزله بزرگ سال ۱۳۹۶ و آغاز بازسازی واحدهای مسکونی تخریب شده در شهر قصرشیرین، در چند نقطه دیگر از کوچههای اطراف بقایای دیگری از این دیوار تاریخی را پیدا کردیم.
بابایی گفت: با بدست آمدن این بقایای جدید بنظر میرسد که این دیوارها مربوط به بنای بزرگی باشد، برای همین از پژوهشکده باستان شناسی تهران خواستیم تا مجوز کاوشهای باستان شناسی و گمانه زنی برای تعیین عرصه و حریم این اثر را صادر کند که خوشخبتانه موافقت شد.
او گفت: اعتبارات لازم برای اجرای گمانه زنی به منظور تعیین عرصه و حریم این دیوار تاریخی تامین شده و گروه باستان شناسی نیز برای اجرای این پروژه اواخر دی یا اوایل بهمن به قصرشیرین خواهند آمد.
رئیس اداره میراث فرهنگی قصرشیرین افزود: امیدواریم با اجرای این کاوش و گمانه زنی بتوانیم عرصه و حریم این بناها را که احتمالا وسیع خواهد بود، مشخص کنیم و راه برای اقدامات حفاظتی بیشتر از آن باز شود .
انتهای پیام/د