معاون اسبق وزارت آموزش و پرورش گفت: سنجش صلاحیت حرفه‌ای معلمان یک دغدغه و تکمیل کننده اجرای نظام رتبه بندی بوده است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی زرافشان معاون اسبق وزارت آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره اجرای هر چه بهتر طرح رتبه بندی فرهنگیان اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که همواره در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته است اجرای نظام رتبه بندی و سنجش صلاحیت حرفه‌ای معلمان است که باید این موضوع با دقت هر چه بیشتر اجرا شود.

او ادامه داد: برای آنکه به جای طرح رتبه بندی صرفاً منجر به توزیع پول نشود باید سنجش صلاحیت حرفه‌ای به طور دقیق در دوران فعالیت فرهنگیان مورد توجه قرار گیرد و آنطور که در سند تحول بنیادین آمده دو نظام برای ما تعریف شده است، اما هنوز استقرار نظام سنجش صلاحیت حرفه‌ای را نداریم.

معاون اسبق وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برای سنجش صلاحیت فرهنگیان برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است، گفت: این موضوع برای مدیران اعمال شده است که می‌توان آن را برای معلمان و دیگر فرهنگیان هم به کار گرفت علاوه بر آن مطالعه تحصیلی کشور‌های دیگر نشان می‌دهد در این زمینه فعالیت‌هایی داشته‌اند که از این تجربیات متناسب با سند تحول می‌توان برای سنجش صلاحیت حرفه‌ای استفاده کرد.


بیشتر بخوانید: افزایش حقوق فرهنگیان در احکام جدید آن‌ها چگونه است؟


زرافشان درباره تحصیل دانشجو معلمان و کسری حقوق آن‌ها گفت: مبلغ کسر شده از حقوق دانشجو معلمان برای تأمین بخشی از هزینه‌های آن‌ها در طول تحصیل است؛ بنابراین در قانون این مورد ذکر شده است البته قانون متعهدین خدمت می‌تواند مورد تجدیدنظر قرار گیرد.

او بیان کرد: در دانشگاه‌ها ردیف سرانه دانشجویی وجود دارد و می‌توان برای دانشجو معلمان هم در سال‌های آتی چنین سرانه‌ای پیشنهاد شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.