مجتبی میرحسینی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: مشاغلی که در بخش گردشگری دریایی ایجاد میشود به نیروی کار بیشتری نیاز دارد بنابراین سهم گردشگری دریایی در ایجاد اشتغال میتواند بیشتر از گردشگری در خشکی باشد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه تفاوتهای اقیانوس با دریا باید برای مردم و گردشگران بیان شود افزود: سفر دریایی چابهار عمان و چابهار کراچی بزودی فصل جدیدی از گردشگری دریایی منطقه را به نمایش خواهد گذاشت.
این مسئول ادامه داد: زیرساختهای موجود در سواحل چابهار و کنارک پاسخگوی نیاز گردشگران نیست و لازم است دولت در ایجاد زیرساختهای گردشگری در سواحل مکران توجه جدیتر داشته باشد.
او گفت: سواحل بکر و کم نظیر استان فرصت ویژهای را برای سرمایه گذاران فراهم آورده است تا شاهد رونق گردشگری دریایی با مشارکت سرمایه گذاران و مردم جامعه محلی باشیم.
میرحسینی بیان کرد: اتصال چابهار به راه آهن سراسری فرصت آینده گردشگری ایران برای توزیع سفر و تغییر در جغرافیایی گردشگری ایران خواهد بود
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان یادآور شد: آموزش فعالین این حوزه بعنوان مهمترین زیرساخت بیش از بیش به توجه نیاز دارد، چون تفاوتهای زیادی فعالیت در دریا نسبت به خشکی دارد.
او با اشاره به اینکه ما به درک عمیقتر نسبت به دریا و گردشگری دریایی نیازمندیم افزود: دریا باید به کانون تمرکز سرمایه گذاریهای کشور تبدیل شود تا با تنوع بخشی به منابع درآمدی آن شاهد ارز آوری شکل گیری کسب و کارهای نو و اشتغال پایدار باشیم.
این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی و اقلیمی استان، گردشگری دریایی در کوتاه مدت میتواند باعث تحول در اقتصاد استان شود.
انتهای پیام/ع