استقلال همراه با مجیدی باید در ۳ جبهه به رقابت بپردازد؛؛ آن‌ها علاوه بر لیگ، بازی حساس مقابل سپاهان در جام حذفی و جدال در پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا برای صعود به مرحله گروهی را هم در پیش دارند.

چالش‌های بزرگ مجیدی در استقلالبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرانجام بعد از ۲۵ روز بلاتکلیفی و قطعی شدن جدایی آندره‌آ استراماچونی نیمکت استقلال به فرهاد مجیدی رسید تا یکی از محبوب‌ترین چهره‌های تاریخ استقلال پا به جدی‌ترین و شاید سخت‌ترین کارزار دوران حرفه‌ای خود بگذارد. با این مقدمه کوتاه به سراغ چالش‌های بزرگ فرهاد در استقلال می‌رویم.

۱-خارج شدن از سایه استرا
مجیدی در شرایطی این پیشنهاد را می‌پذیرد که خودش بهتر از هر‌کسی می‌داند بزرگ‌ترین و در عین‌حال خطرناک‌ترین تصمیم دوران ورزشی‌اش را گرفته، چراکه جانشین کسی می‌شود که در عرض ۶ ماه دل بسیاری از هواداران استقلال را برد و در یک اقدام کم‌نظیر صدر جدول را دودستی تقدیم رقبای استقلال کرد و عطای حضور در تهران را به لقایش بخشید. مجیدی در شرایطی این پیشنهاد را قبول کرد که ممکن است هر موفقیت احتمالی را به‌پای سرمربی پیشین بنویسند. مجیدی حالا باید با درس گرفتن از ۵ دیداری که در فصل گذشته در مقطعی حساس هدایت استقلال را بر‌عهده گرفت و همچنین دوره‌های آکادمیکی که در کشور‌های اروپایی پشت سر گذاشته، مهم‌ترین آزمون دوران زندگی‌اش را با کارنامه‌ای درخشان پشت سر بگذارد. مجیدی در شروع کار باید از زیر‌سایه استراماچونی خارج شود و یکبار دیگر دل هواداران استقلال را به دست بیاورد؛ اما این‌بار نه در مستطیل سبز، بلکه در‌کنار زمین و روی نیمکت آبی‌ها!

۲-مبارزه با جنجال‌ها
تیمی که پله‌های ترقی را در لیگ نوزدهم طی کرده و صدرنشین بود، حالا با حواشی زیادی درگیر است و مشخص نیست آبی‌پوشان چه زمانی از این بحران خارج شوند. فرهاد در حالی به استقلال برگشته که این تیم با بحران‌های مالی و مدیریتی دست‌و پنجه نرم می‌کند و سرمربی جدید استقلال باید یکبار دیگر آرامش را به اردوی تیمش برگرداند؛ کاری که با توجه به تجربه کم فرهاد در عرصه مربیگری به هیچ عنوان آسان نخواهد بود.

۳-تغییر سیستم
روز‌های ابتدایی استراماچونی در فوتبال ایران، با تغییرات هفتگی در ترکیب و سیستم تیم همراه بود. او چند سیستم مختلف و بازیکنان متنوع را در استقلال امتحان کرد و درنهایت، به سیستم ۲-۵-۳ با زوج قائدی و دیاباته در خط حمله رسید. انتخابی که بی‌شباهت، به سیستم موفق کونته در فوتبال ایتالیا نبود و استقلال با این سیستم، روز‌های خوبی را تجربه کرد و مهاجمانش در صدر جدول گلزنان لیگ قرار گرفتند. اما فرهاد در اولین مصاحبه خود بعد از انتخاب به عنوان سرمربی استقلال تلویحا از تغییر سیستم سخن به میان آورد و گفت که هر مربی سیستم و تفکرات خودش را دارد. مجیدی علاقه زیادی، به سیستم ۱-۳-۲-۴ دارد که تیم‌های زیادی در جهان با آن بازی می‌کنند. مجیدی برای استفاده از این سیستم چالش‌های زیادی خواهد داشت و شاید در این مقطع از فصل بازیکنانی که در سیستم استراماچونی درخشیده بودند با سردرگمی مواجه شوند. در سیستم احتمالی مجیدی، وریا و میلیچ به پست مدافع کناری برمی‌گردند و از آن مهم‌تر مهدی قائدی از دیاباته دورتر خواهد شد و به عبارتی دیگر موفق‌ترین زوج تهاجمی لیگ و نقطه قوت استقلال مدل ایتالیایی دیگر شکل نمی‌گیرد.

۴-حضور در نقل‌وانتقالات
استقلال همراه با مجیدی باید در ۳ جبهه به رقابت بپردازد. آن‌ها علاوه بر لیگ، بازی حساس مقابل سپاهان در جام حذفی و جدال در پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا برای صعود به مرحله گروهی را هم در پیش دارند. مجیدی برای تقویت خط دفاعی تیم خود پژمان منتظری با‌تجربه را در نظر دارد. با توجه به این‌که منتظری در باشگاهی بازی نمی‌کند، مشکلی برای پیوستن به جمع آبی‌های پایتخت ندارد. دیگر بازیکنی که مجیدی او را برای تقویت خط دفاعی تیم خود می‌خواهد، آرمین سهرابیان مدافع سابق استقلالی‌ها است. سهرابیان که این فصل راهی سایپا شده، به نظر نمی‌رسد مشکلی برای بازگشت دوباره به جمع استقلالی‌ها و زیر‌نظر مجیدی بازی کردن داشته باشد. در خط دفاعی سهرابیان گزینه اول و منتظری گزینه دوم است. مجیدی برای تقویت فاز هجومی استقلال هم آیاندا پاتوسی آفریقایی را که نیم‌فصل دوم فصل گذشته عملکرد قابل‌قبولی به عنوان هافبک طراح در این تیم داشت، می‌خواهد. پاتوسی این فصل در امارات بازی می‌کند و استقلالی‌ها برای بازگرداندن این بازیکن خلاق باید رضایت او را از باشگاه بنی‌یاس بگیرند. استقلال در راه جذب پاتوسی با چند باشگاه ایرانی دیگر رقابت دارد و آن‌ها هم در تلاش هستند تا این هافبک آفریقایی را جذب کنند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.