پرافتخارترین سنگین وزن کشتی آزاد ایران در المپیک گفت: با رفتن به مناطق محروم و دیدن وضعیت مردم این مناطق دل هر انسانی بدرد می‌آید.

روایت قهرمان المپیک از محرومیت سیستان و خوزستان/ بچه‌هایی که کفش ندارند!به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کمیل قاسمی، درباره دوری خود از کشتی و اینکه آیا قصدی برای حضور در عرصه مربیگری دارد یا خیر، اظهار کرد: فعلا به نوعی از کشتی دورم، اما اخبار کشتی را پیگیری می‌کنم و در جریان اتفاقات هستم. در حال حاضر حقیقتا برنامه‌ای برای حضور در عرصه مربیگری کشتی ندارم، اما با این حال باید ببینم در آینده چه شرایطی پیش می‌آید.

دارنده مدال‌های طلا و نقره المپیک و نقره جهان، افزود: من از جنس کشتی هستم و سال‌ها در این رشته حضور داشتم و زحمت کشیدم. خودم را مدیون کشتی می‌دانم و هر زمان که کاری از دستم بربیاید قطعا دریغ نمی‌کنم. باید ببینیم در آینده چه شرایطی پیش می‌آید.

وی درباره حضور فعالش در امور خیریه با کمک به مناطق محروم استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان و ... در کنار دیگر بزرگان کشتی همچون رسول خادم، حسن رحیمی، احسان لشگری و ...، گفت: ما در قالب موسسه خادمین علی بن ابیطالب به روستا‌های محروم در استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان و خراسان جنوبی سرکشی می‌کنیم تا در حد توان حداقل برای تامین نیاز‌های اولیه هموطنان محروم‌مان تلاش کنیم.

قاسمی با بیان اینکه، متاسفانه محرومیت‌ها بقدری است که به این سادگی‌ها برطرف نمی‌شود، خاطرنشان کرد: وقتی به روستا‌های محروم می‌رویم حتی بسیاری از آن‌ها از امکانات اولیه مثل آب شرب، برق، گرمایش و سرمایش و... نیز محروم هستند و در شرایط بسیار سختی گذران زندگی می‌کنند. دیدن این صحنه‌ها دل هر آدمی را به درد می‌آورد و امیدوارم بتوانیم با توجه به موج خوبی که به راه افتاده و کمک‌های مردم و همچنین مسئولان این مناطق که پای کار آمده‌اند، بتوانیم گوشه‌ای از این محرومیت‌ها را از بین ببریم. خوشبختانه توانستیم در این مدت کمک‌های بسیار خوبی برای مردم محروم این مناطق داشته باشیم و به این روند ادامه خواهیم داد.

روایت قهرمان المپیک از محرومیت سیستان و خوزستان/ بچه‌هایی که کفش ندارند!

پرافتخارترین آزادکار سنگین وزن ایران در المپیک، افزود: با موج ایجاد شده مثلا در روستا‌های اطرف زاهدان یکسری از مسئولان پای کار آمدند و کار لوله‌کشی برای آب شرب را شروع کرده‌اند و قول داده‌اند تا پایان امسال این کار را به سرانجام برسانند. در خوزستان نیز بخشدار و فرماندار کمک می‌کنند و کار‌های خوبی انجام شده است. امیدوارم همه به وسط گود بیایند و تا آنجا که در توانشان است برای رفع محرومیت در این مناطق کمک کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه در سفر‌های متعدد خود و دیگر کشتی‌گیران با صحنه‌های تلخ زیادی برخورد کرده است، گفت: در برخی جا‌ها حتی کلاس درس ندارند یا برخی از بچه‌ها حتی کفش هم برای پوشیدن نداشتند. در یکی از روستا‌های سیستان و بلوچستان که ۲ ساعت تا جاده اصلی فاصله داشت، فقط ۵ یا ۶ خانوار زندگی می‌کردند، پیرمردی با ۹۰ سال سن هنوز شناسنامه و مدارک هویتی نداشت و در فقط مطلق با بسیاری از مشکلات دست به گریبان بودند. دیدن این صحنه‌ها دل هر انسانی را به درد می‌آورد.

آزادکار سابق تیم ملی در ادامه گفتگو، درباره شرایط کشتی آزاد ایران در فاصله ۷ ماه مانده به المپیک ۲۰۲۰، گفت: همیشه المپیک با دیگر میدان‌ها تفاوت زیادی داشته و همه ورزشکاران کار بسیار سخت‌تری برای کسب موفقیت دارند. همیشه از کشتی به عنوان یک رشته مدال‌آور توقع زیادی بوده و امیدوارم بچه‌ها اینبار نیز بتوانند از حیثیت خود و کشتی ایران بخوبی دفاع کنند. قطعا کار سختی در پیش خواهیم داشت و امیدوارم به بهترین نتایج برسیم.

روایت قهرمان المپیک از محرومیت سیستان و خوزستان/ بچه‌هایی که کفش ندارند!

وی درباره آخرین وضعیت دریافت مدال طلای خود در المپیک ۲۰۱۲ لندن، گفت: آخرین نامه‌ای که از IOC آمده نشان می‌دهد در پی انجام آزمایش مجدد از تایمازوف هستند. اتحادیه جهانی این موضوع را تایید کرده و قرار است در جلسه بعدی این موضوع مورد بررسی نهایی قرار گیرد. از سوی دیگر نیز روس‌ها در تلاش زیادی هستند تا مدال طلا را از آن خود کنند. اگر اتفاقات پشت پرده نیفتد این مدال به من می‌رسد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.