در ادامه تلاش‌های دانشمندان هندی برای کشف اسرار فضا، مقام‌های این کشور از سفر ۴ فضانورد آموزش یافته در کشور روسیه به فضا در آینده نزدیک خبر دادند.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، رسانه‌های هندی اعلام کرده اند ماموریت موشک فضایی چاندرایان ۲ این کشور درماه سپتامبر سال ۲۰۱۹ انجام شد به شکست انجامید.
 
ماموریت چاندرایان دو درسال ۲۰۱۹ با هدف ارسال ماهواره مدارگرد، ماه نشین و ماه نورد به سوی کره ماه انجام شد که به دلیل مشکل‌های فنی، کپسول حاوی ماه نشین و ماه نورد به شدت با سطح کره ماه برخورد کرد و نابود شد.
 

آژآنس فضایی هند ISRO همچنین اعلام کرده است نام چهارنامزد فضانوردی برای پرواز با اولین سفینه فضایی سرنشین دار را آماده کرده هرچند که هنوز نام آن‌ها اعلام نشده است.

مقام‌های هندی امیدوار هستند کشورشان چهارمین کشور دنیا شود که فضانورد به همراه سفینه سرنشین دار ساخت این کشور به فضا ارسال می‌کند و به این ترتیب پس از آمریکا، روسیه و چین قرار بگیرد.

دانشمندان هندی اسم سفینه فضایی خود را گاگانیان Gaganyaan نامیده اند که در زبان باستانی سانسکریت به معنای وسیله نقلیه آسمانی است.

این سفینه فضایی درحال توسعه است و در زمان تکمیل به دو الی سه فضانورد این امکان را می‌دهد که به مدت یک هفته درمداری به دور کره زمین به گردش بپردازند.
 

قرار است آموزش فضانوردان هندی آژانس فضایی هند در کشور روسیه انجام شود. دانشمندان هندی اعلام کرده اند درنظردارند درسال ۲۰۲۱ ماموریت چاندرایان ۳ را اجرایی کنند تا به انجام ماموریت شناسایی درکره ماه و بررسی قطب جنوب این کره بپردازد.
بیشتربخوانید: اسرار سیاره آتشین دوقلوی زمین فاش می‌شود

ماموریت چاندرایان ۳، دقیقاً مشابه ماموریت چاندرایان ۲ و شامل فرود برسطح کره ماه و حرکت ماه نورد برسطح آن است.

دردسامبر ۲۰۱۹ دانشمندان ناسا پس از مدت‌ها بررسی موفق به ردیابی زباله فضایی برسطح کره ماه شدند که بقایای ماه نشین ماموریت چاندرایان ۲ بوده است.

با وجود آسیب ماه نشین و ماه نورد ماموریت چاندرایان ۲، ماهواره مدارگرد این ماموریت درحال چرخش به دور کره ماه است واطلاعات مناسبی را به زمین ارسال می‌کند.
 

اولین بار درسال ۲۰۰۸ دانشمندان ماموریت چاندرایان یک را اجرایی کردند. تاکنون تنها یک فضانورد با تابعیت هندی به نام
Rakesh Sharma درسال ۱۹۸۴ به ایستگاه فضایی کشور روسیه پرواز کرده است.
 

مقام‌های هندی اعلام کرده اند این کشور درسال ۲۰۲۰ حداقل ۲۵ ماموریت فضایی را شروع خواهد کرد.

منبع: npr
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار