به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمود ظهیری گفت: سطح زیر کشت پنبه در زمینهای کشاورزی فارس ۱۹ هزار هکتار است و پیش بینی میشود بیش از ۶۰ هزار تن پنبه وش از مزارع استان برداشت شود.
او با بیان اینکه تاکنون ۱۲ هزار و ۳۰۰ تن پنبه (۶۵ درصد) از مزارع استان برداشت شده است، افزود: برداشت پنبه از نیمه اول آبانماه آغاز شده است و تا اواخر دیماه ادامه دارد.
به گفته معاون زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس، شهرستانهای عمده پنبهخیز، لار داراب، فسا، زرین دشت، استهبان، سروستان، خنج و گراش است.
او ادامه داد: در حال حاضر استان فارس با استقرار ۶ کارخانه فرآوری فعال پنبه یکی از استانهای پیشرو کشور در حوزه کشت و صنعت است و با توجه به اهمیت اشتغالزایی پنبه به دنبال معرفی سرمایه گذار بخش خصوصی جهت ایجاد و احداث صنایع وابسته به پنبه، صنایع نساجی و صنایع روغن کشی هستیم که امیدواریم در سالهای آینده این امر محقق شود.
ظهیری تصریح کرد: استان فارس در کشت پنبه از نظر سطح رتبه دوم کشور و از نظر متوسط عملکرد رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
معاون زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس پیرامون اهمیت کشت پنبه، گفت: پنبه یکی از محصولات راهبردی بخش کشاورزی است که تولید و فرآوری آن، اشتغالزایی و درآمد اقتصادی مناسبی به دنبال دارد.
ظهیریاظهار کرد: برداشت محصول پنبه در استان بیشتر به صورت دستی انجام میشود.
انتهای پیام/