آمریکایی ها در طول چند دهه اخیر رو به افول رفتندسعیدی گفت: همه آن‌ها معتقد هستند که ایران در منطقه غرب آسیا تاثیر زیادی دارد؛ لذا ما در کنار چین و روسیه می‌توانیم نقش مهمی در تامین صلح و امنیت جهانی داشته باشیم..


به گزارش خبرنگار  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلیمن علی سعیدی رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا در برنامه بحث روز گروه سیاسی رادیو ایران و در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره پیام رزمایش مرکب ایران، روسیه و چین در منطقه شمال اقیانوس هند و دریای عمان اظهار کرد: آمریکایی‌ها در طول چند دهه اخیر به افول نزدیک شدند و چند ویژگی مهم در هژمونی آمریکا به چشم می‌خورد. نخستین مورد از آن عدم توانایی در ایجاد ائتلاف‌های نظامی است. در واقع آن‌ها پس از ائتلاف در حمله به عراق، دیگر توانایی ایجاد ائتلاف در سطح جهان را ندارند. این مورد به وضوح در قضایای یمن و فلسطین به وضوح به چشم می‌خورد.

او ادامه داد: دومین نکته نیز عدم امکان حل و فصل مسائل بین المللی است. آن‌ها در گذشته این توان را داشتند که وارد مسائل بین المللی شده و آن‌ها را حل کنند. سومین مسئله نیز عدم توانایی در مهار رقباست. آمریکایی‌ها امروز با سه چالش روبه رو هستند. چالش نظامی با روسیه، چالش اقتصادی با چین و چالش سوم آن‌ها فکری و اعتقادی است که جمهوری اسلامی ایران محور این جریان است.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به برگزاری کنفرانس مخالفین ایران در سال ۲۰۰۰ در نیکوزیای قبرس تصریح کرد: ساموئل هانتیگتون در این کنفرانس می‌گوید که بزرگترین خطری که آمریکا را تهدید می‌کند تمدن اسلامی است که ایران منادی آن است. یکی از افراد در آن جلسه می‌گوید که نزدکی به ۱۵ سال از عمر اسلام می‌گذرد چطور از آن به عنوان خطر نام می‌برید. او گفت که ایران اسلام را به یک راهبرد و نظام اداره یک جامعه کامل تبدیل کرده و این برای ما خطرناک است.

او ادامه داد: یکی از مقامات ارشد آمریکایی می‌گفت که امروز در جهان چهار قدرت تاثیرگذار در عرصه بین المللی وجود دارند که آمریکا، روسیه، چین و ایران این قدرت‌ها هستند. همه آن‌ها معتقد هستند که ایران در منطقه غرب آسیا تاثیر زیادی دارد؛ لذا ما در کنار چین و روسیه می‌توانیم نقش مهمی در تامین صلح و امنیت جهانی داشته باشیم و در ائتلاف‌های بعدی نیز ایفای نقش کنیم. البته باید توجه داشته باشیم این رزمایش هم باید ادامه داشته باشد و گسترش پیداکند.  

سعیدی در ادامه برنامه نیز با بیان اینکه خواسته مردم مقابله با فساد است، اظهار کرد: گرچه با رویکرد انقلابی در قوه قضائیه نور امید در دل‌ها ایجاد شده است، با این حال گله مردم از فساد، تبعیض و برخی کم‌کاری‌ها و ناکارآمدی‌ها سرچشمه گرفته است.

او افزود: نمونه‌ای از فساد را در کارکرد کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها می‌بینیم که بنای آن بر مقابله با فساد و تبعیض در حوزه خود بود؛ اما اکنون به ضد خود تبدیل شده تا جایی که یکی از گله‌مندی‌های حجت‌الاسلام رئیسی در دستگاه قضاست.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا تصریح کرد: مردم کاملاً مشکلات و کمبودها را درک و با مسئولان در این زمینه همراهی می‌کنند؛ اما برخی کم‌کاری‌ها آنان را گله‌مند کرده و گرچه میزان فساد در کشور ما نسبت به بسیاری از کشورها کمتر است، اما به دلیل نگاه دینی از یک سو و بزرگ‌نمایی دشمن از سوی دیگر، این فساد برجسته می‌نماید که از این رو می‌طلبد با آن به شکلی جدی برخورد شود.

سعیدی تأکید کرد: توجه به درون از مهمترین خواسته‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی است. امروز قدرت‌های بزرگی چون چین و هند نیز با اتکا به توان داخلی خود به چنین قدرت‌های بزرگی تبدیل شده‌اند.

او با انتقاد از روش اعلام قیمت بنزین تصریح کرد: در سال ۹۸ پیش‌بینی‌ها این بود که ما فتنه‌ای نداشته باشیم. با توجه به مجموعه شرایطی که پیش آمده و تغییر در وضعیت قوه قضائیه به همراه مسائل مختلفی چون کنترل ارز و مدیریت نسبی قیمت‌ها، شرایطی بود که پیش‌بینی می‌شد که ما سال ۹۸ بحران چندانی نداشته باشیم و اگر تدبیری بهتری در مسیر افزایش قیمت بنزین انجام می‌گرفت، شاید این غائله پیش نمی‌آمد؛ ولی متاسفانه دشمن توانست بر موج سوار بشود و یک خسارت سنگین را بر انقلاب، نظام و کشور وارد کند.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا دو جریان‌ متحجر و غربگرا را پیاده‌نظام دشمن خواند و افزود: در جنگ نرم هدف دشمن تصرف در ذهن، افکار و ادراک سیاسی و فرهنگی مسئولان و مردم است.

سعیدی تخریب اموال را آسیب زدن به روان جامعه خواند و گفت: حمله به مراکز اقتصادی و بانک‌ها در جهت تخریب اندیشه و فکر و باور و روح و روان جامعه است.

او با ستایش از بصیرت مردم با وجود تمام مشکلات خاطرنشان کرد: مردم هرجا احساس کردند انقلاب یا ستون فقرات آن مورد حمله قرار گرفته، با تمام وجود پای کار آمدند و از آن دفاع کردند. این همان بصیرتی است که مانند یک چراغ برای خودرو در مسیر روشن‌کننده راه برای جلوگیری از افتادن در ورطه خطر است.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا در پایان، خواسته‌های مردم را واقعی خواند و با خطاب قرار دادن مسئولان تصریح کرد: با وجود تمام مشکلات، مردم‌ ما باهوش هستند و خواسته‌هایی واقعی از دولتمردان دارند. از این رو مسئولان هم باید به شکلی واقعی به خواسته‌های آنان توجه کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار