به گفته معاون سازمان برنامه و بودجه، کمک بلاعوض برای احداث ۷۰۰ واحد مسکونی شهری به ازای هر واحد ۱۲ میلیون تومان و در مجموع ۸.۴ میلیارد تومان اختصاص مییابد.
وی اضافه کرد: برای احداث ۳۰۰ واحد مسکونی روستایی نیز سه میلیارد تومان و به ازای هر واحد ۱۰ میلیون تومان اختصاص داده میشود.
معاون سازمان برنامه و بودجه اضافه کرد: کمک بلاعوض برای تعمیر واحدهای مسکونی، شهری، روستایی و تجاری به ازای هر واحد پنج میلیون تومان و در مجموع ۱۲.۵ میلیارد تومان پیش بینی شده است.
وی گفت: بر اساس مصوبه هیات دولت که به وزارتخانههای کشور، امور اقتصادی و دارایی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی ابلاغ شده است، کمک هزینه اسکان موقت برای ۳۰۰ واحد مسکونی روستایی سه میلیارد تومان و برای پشتیبانی و ارائه خدمات فنی و مدیریتی و آواربرداری ۶ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
عدل بیان کرد: براساس بند دوم مصوبه هیات دولت در زمینه بازسازی مناطق آسیب دیده استان خوزستان گفت: مبلغ ۱۳۷ میلیارد تومان تسهیلات بانکی ارزان قیمت با سود چهار درصد در مناطق روستایی و سود پنج درصد در مناطق شهری با راهبری بانک مرکزی بوسیله بانکهای عامل با معرفی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پرداخت خواهد شد.
معاون سازمان برنامه و بودجه گفت: ۵۲.۵ میلیارد تومان از این تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیون تومان برای تامین لوازم معیشتی، ۳۷.۵ میلیارد تومان برای تعمیر اماکن مسکونی و تجاری شهری و روستایی با سود و کارمزد پنج درصد و دوره بازپرداخت هفت ساله پرداخت خواهد شد.
بیشتر بخوانید: آخرین جزئیات خسارات وارده به زیرساختهای برق، آب و گاز اهواز / آب چند منطقه در خوزستان کاملا تخلیه شد
وی افزود: همچنین برای بازسازی ۷۰۰ واحد مسکونی شهری و ۳۰۰ واحد مسکونی روستایی ۴۷ میلیارد تومان با دوره بازپرداخت ۱۵ ساله اختصاص یافته است.
عدل در پایان گفت: بر اساس مصوبه هیات دولت، سازمان برنامه و بودجه کشور پرداخت یارانه سود و مانده مطالبات معوق شامل اصل و سود تسهیلات اعطایی به خسارت دیدگان را تضمین و تعهد میکند که هزینههای یاد شده پس از اعلام بانک مرکزی در لایحه بودجه سنواتی پیش بینی و به شبکه بانکی پرداخت کند و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز موظف است تا گزارش عملکرد این مصوبه را مقاطع زمانی سه ماه به سازمان برنامه و بودجه ارائه کند.
انتهای پیام/