رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: امسال مبلغ قرارداد ارتباط با صنعت این دانشگاه به ۳۵ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

 دانشگاه صنعتی اصفهانبه گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  نشست بررسی زمینه‌های همکاری مشترک با شهرداری با حضور مدیران شهری اصفهان و هیئت رئیسه دانشگاه اصفهان برگزار شد.
 
ابطحی، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در این نشست با تشریح تاریخچه این دانشگاه و دستاورد‌های ارزشمند آن، به ظرفیت‌های کم نظیر این دانشگاه و ساختار‌های پژوهشی مناسب آن اشاره کرد و گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان هم اینک در رتبه بندی یو. اس. نیوز دارای رتبه سوم کشور است و مطابق با رتبه بندی تایمز از سال ۲۰۱۴ تاکنون در بین ۸۰۰ دانشگاه برتر دنیا و یک‌صد دانشگاه برتر آسیا قرار داریم.

ابطحی، با اشاره به اهداف کلان برنامه تحول دانشگاه در افق ۱۰ ساله، دستیابی به مرجعیت علمی در آسیا، سرآمدی در تربیت دانش‌آموختگانی توانمند در تراز جهانی اخلاق مدار و نقش آفرین در توسعه کشور وتأثیرگذارترین دانشگاه کشور در منطقه پیرامونی خود را از جمله مهمترین این اهداف برشمرد.

او افزود: یکی از سه دانشگاه برتر کشور در تحقق جامعه دانایی محور، برخورداری از فضای علمی و فرهنگی پویا و کیفیت‌گرا، بین‌المللی شدن دانشگاه و دستیابی به منابع مالی پایدار، از دیگر اهداف برنامه تحول دانشگاه صنعتی اصفهان است.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به فعالیت بیش از ۵۰ عضو هیئت علمی این دانشگاه در ۴۵ شرکت دانش بنیان، به دستاورد‌های حوزه نوآوری و فناوری اشاره کرد و افزود: ارائه ایده راه اندازی پارک‌های علم و فناوری درکشور برای اولین بار، راه اندازی مرکز نوآوری دانشگاه، استقرار مرکز رشد دانشگاه در شهرک، توافق و همکاری نزدیک با شهرک و پیگیری موضوع راه اندازی کریدور علم و فناوری اصفهان را از جمله این دستاورد‌ها است.

حمایت از ۳۱ طرح فناور در مرکز نوآوری این دانشگاه اصفهان

ابطحی، با بیان اینکه در مرکز نوآوری این دانشگاه تاکنون ۳۱ طرح فناور مورد حمایت قرار گرفته است، افزود: از سال ۹۴ تاکنون ۸۰ پروژه مشترک با شهرداری اصفهان داشته‌ایم و در سال ۹۷ نیز در دیگر بخش‌ها مبلغ ۲۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان قرارداد ارتباط با صنعت بوده که در سال جاری این مبلغ به ۳۵ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

او در ادامه با تشریح محور‌های درآمد پایدار در حوزه تجاری سازی فناوری، به ارایه گزارشی پیرامون گسترش فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی مشترک و همکاری‌های بین المللی در حوزه انتقال فناوری در دانشگاه صنعتی اصفهان پرداخت و افزود: زمینه‌های همکاری بسیار مناسبی در دانشگاه و شهرداری اصفهان وجود دارد که از جمله می‌توان به همکاری در امور بین الملل، حوزه نوآوری، تجاری سازی فناوری، ایجاد پژوهشکده مشترک، همکاری در بخش آموزش‌های آزاد الکترونیکی و فناوری‌های مورد نیاز شهرداری اشاره کرد.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.