به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از متین ستوده بازیگر سریال لیسانسهها این بار پوشش نامتعارف و خارج از عرف ریحانه پارسا بازیگر جوان سینما و تلویزیون در محلی عمومی سر و صدا به پا کرده است.
ریحانه پارسا دختر بیست سالهای است که با بازی در سریال مناسبتی «پدر» به شهرت رسید و بارها به دلیل تیپهای جنجالیاش مورد انتقاد قرار گرفته است. پارسا پیشتر به دلیل انتشار تصاویر پرتره شخصی خارج از شئونات اسلامی در صفحه اینستاگرامش، مورد انتقاد کاربران قرار گرفته بود، این انتقادات تا حدی بود که وی مجبور به حذف این تصاویر شد.
این بار هم حضور پارسا با تیپ عجیبش در پشت صحنه نمایش مدرسه پینوکیو بار دیگر در شبکههای اجتماعی جنجالآفرین شده است. کاربران با هشتگی به نام این بازیگر نه چندان مطرح سینما و تلویزیون، با لحنی طنزآمیز ضمن انتقاد از نوع پوشش این بازیگر که بیشتر شبیه به لباسهای راحتی مورد استفاده در داخل منزل است، از مراجعی قانونی و ذیصلاح خواستند تا با این گونه رفتارهای هنجارشکنانه در جامعه توسط برخی از چهرههای شناخته شده هنری که خود را سلبریتی میخوانند، برخورد کنند.
در ادامه تعدادی از توئیتهای کاربران را که با هشتگ #ریحانه_پارسا ضمن بازنشر این تصویر حاشیهساز در توئیتر با نگاهی انتقادی به اشتراک گذاشتهاند، مشاهده میکنید:
انتهای پیام/
این دولت خودش دنبال این چیزاست
اینقد بدم میاد از این آدمای به ظاهر نصیحت گر که فکر میکنن ئیگران چیزی رو نمیدونن
آخه چیزی برا حسادت داره؟
متاسفیم که اینها یک مشت افراد کمبود دار هستند که برای اینکه خودشان میخواهند مطح کنند با این اشکال در اجتماع ظاهر میشوند
دو روز بره تو یه روستای محروم از این غلطا نمیکنه
بی جنبه
معنی واقعی هنر و هنرمند چیه، هرکسی اسم کارها و فیلم های مسخره خودش رو میزاره هنر و اسم خودشو هنرمند!
اصن همه اینا به کنار باید عقل که داشته باشه آخه با شلوارک چهارخونه
پول همون مردم به اینها دادنداند که بر خلاف فرهنگ مردم رفتار می کنند قانون نظارت نظارت نداریم
ولی حجاب الان واقعا تو دین مهم بوده یا مواردی که گفتم قضاوت با شما !
این دقیقا نشانه های زوال فکری و انحطاط غربی است که از زمان مشروطه و پهلوی هشدار داده شده تا الان و همیشه بخشی از بازیگران بی هویت و مال اندوز و خودرای و خودخواه در این جریانات نقش مهمی را ایفا می کنند.
در ظاهر این عکس یکبار نشر پیدا می کند عده ای برای حمایت بازنشر می دهند و عده ای برای برخورد قانونی و در هر دو حالت چیزی که پیشتر قرار بوده در ناخودآگاه ذهنی مخاطبین گذری جا بی افتد همین تضاد و درگیری بین طرفداران احساسی و منطقی های قانونی شکل می گیرد و این بازنشر دقیقا همان خواسته جریان امنیتی جنگ نرم و تغییر نظام و ساختار فکری مردمی است.
یک قاعده رسمی و اعلام شده و مکتوب در سیاست خارجی رژیم صهیونیستی آمریکا با همکاری انگلیس وجود دارد که اگر خواستی یک کشور متمدن و دارای هویت اخلاقی را بدست آوری بهترین راه دامن کوتاه و بی حجابی و لباس های بدن نماست.
یعنی درگیری چشم و قلب با مغز برای چیزی به نام دیو شهوت...
بهتر است قانون محکمی در عموم در اینباره یکبار و برای همیشه تصویب و اعلام عمومی شود. تخطی از قوانین وقتی مجازات مناسب یا دارای برخورد سطحی یا احساسی باشد قطعا بر علیه منافع جامعه خواهد بود