به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،رضا داوودی معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت : بارش باران به معنی آن نیست که مشکلی در تامین آب نداریم.
او گفت : تامین آب از باران نیازمند فراهم کردن زیرساختهای لازم است، اگر چه سهم کمی در کلان آب مصرفی از منابع آبی سطحی و زیرزمینی است، اما در مواقع بارندگی باید برای جمعآوری آبهای سطحی چارهای اندیشیده شود.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه افزود: شبکه فاضلاب، شبکه مجزایی است که طراحی آن صرفا برای فاضلاب است و آب باران نباید عملا وارد آن شود.
او ساماندهی شبکه آبهای سطحی را در حیطه وظایف شهرداری تعریف کرد و افزود: در برخی نقاط آب باران وارد شبکه فاضلاب میشود، چون گنجایش محدود است، پر میشود جایی که شیب خطوط کم است وارد منازل مسکونی میشود که علاوه بر این موضوع؛ پسزدگی آب باران آغشته به فاضلاب منازل موجب ورود اجسامی به شبکه میشود و خسارت فراوانی را به تصفیهخانه و شبکه جمعآوری وارد میکند.
داوودی با بیان اینکه شبکه آبهای سطحی به طور کامل انجام نشده است، تکمیل شبکه فاضلاب کرمانشاه را نیز نیازمند بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار اعلام کرد و گفت: طول شبکه فاضلاب کرمانشاه یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر که از این میزان ۹۰۰ کیلومتر در طرح جامع فاضلاب مهندسی شده و مابقی به صورت شبکه سنتی است.
او گفت: البته کرمانشاه در بحث اجرای تصفیهخانه فاضلاب و شبکههای فاضلاب جز استانهای پیشرو است و در مقایسه با سایر استانها وضعیت بهتری دارد.
این مسؤول افزود: هماکنون در شهرستانهای پاوه (۲ تصفیهخانه)، سرپل، اسلامآباد غرب، گیلانغرب، کرمانشاه و کنگاور تصفیهخانه فاضلاب داریم.
او با بیان اینکه در شهرهای تازهآباد، جوانرود، روانسر، هرسین و سرمست تعدادی تصفیهخانه در دست اجرا داریم، افزود: این پروژهها از پیشرفت مناسبی برخوردار هستند.
داوودی، بخش اعظمی از پروژههای فاضلاب در سطح استان کرمانشاه را از برکات سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری به استان (در سال ۹۰) دانست و افزود: تصفیهخانه کنگاور، شماره ۲ پاوه و مابقی تصفیهخانههای که بزودی وارد مدار بهرهبرداری میشوند از سفر مقام معظم رهبری تامین اعتبار میشوند.
او به فعالیت یک تصفیهخانه فاضلاب در شهر کرمانشاه اشاره و گفت: نیازمند ۲ شبکه نوین فاضلاب هستیم که باید با تامین اعتبار احداث شود.
داوودی با بیان اینکه در بحث کشاورزی پیگیر صرفهجویی هستیم، گفت: شرکت آب و فاضلاب با توجه به وظیفه ذاتی که دارد در بحث شهری نیز به صورت دائم در حال پیگیری مسائل صرفهجویی در دو بخش کاهش هدر رفت و مدیریت مصرف است.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: بحث مدیریت مصرف را از طریق مدارس، ارگانها و مکانهای عمومی پیگیری میکنیم به گونهای که سال گذشته در همین راستا ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه کاهنده مصرف آب در مکانهای عمومی، مساجد و ورزشگاهها نصب کردهایم.
او در خصوص بحث کاهش هدر رفت آب به پروژههای اشاره کرد که با به بهرهبرداری از آن شاهد کاهش سه درصدی آب بودهایم.
داوودی، در خصوص گلایه برخی از شهروندان در رابطه با قطعی آب در شب، گفت: در برخی مناطق با کمبود آب مواجه هستیم، لذا شبها مخازن را آبگیری میکنیم تا در طول روز شهروندان با مشکلات کمتری در رابطه با قطعی آب مواجه باشند.
او افزود: طرح آبرسانی به شهر کرمانشاه کامل نشده است براساس قانون وظیفه تامین آب برعهده شرکت آب منطقهای و وظیفه توزیع برعهده شرکت آ ب و فاضلاب است.
داوودی با اشاره به مشکل کاهش فشار آب در برخی از مناطق شهری، از شهروندان خواست پمپهای آب را مستقیما به شبکه داخلی منزل که بهصورت مستقیم به خطوط اصلی مرتبط است وصل نکنند، چون موجب کاهش فشار آب برای دیگر شهروندان در پایین دست میشوند.
او این کار را خلاف قانون دانست و افزود: شهروندان ابتدا باید مخزن کوچکی را به شبکه وصل کنند و سپس آبی را میخواهند از مخزن پمپ کنند.
داوودی شرکت آب و فاضلاب را شرکت خدماترسان و خدمتگزار مردم معرفی کرد و گفت: سامانه ۱۲۲ حوادث و اتفاقات شرکت آب و فاضلاب استان به صورت ۲۴ ساعته آماده خدماترسانی به مردم است .
انتهای پیام/د