به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فرامرز توفیقی رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار، درخصوص عوامل تاثیر گذار در تعیین دستمزد کارگران برای سال آینده اظهار کرد: جلسه کمیته دستمزد روز گذشته پس از یک ماه تاخیر برگزار شد و ما در این جلسه و جلسات آینده، در ابتدا سبد معیشتی خانوارهای کارگری را به روز رسانی میکنیم.
بیشتربخوانید: هزینه زندگی کارگران چقدر شده است؟
وی افزود: تا پایان امسال چند جلسه با اعضا کمیته دستمزد برگزار خواهیم کرد و در این جلسات، قدرت خرید مردم را رصد میکنیم، همچنین در پایان هر ماه با مقایسه افزایش شاخص قیمتها نسبت به ماه گذشته، وضعیت معیشتی مردم را بررسی میکنیم.
رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار بیان کرد: سرعت رشد افزایش قیمت شاخص کل در این ماه نسبت به ماه گذشته حدودا دو برابر شده است یعنی در ماه گذشته قیمتها ۱.۶ درصد و در این ماه، ۳ درصد رشد داشته اند.
توفیقی ادامه داد: این افزایش قیمت شاخص کل در آذر ماه نشان دهنده تاثیر افزایش قیمت بنزین بر قیمت کالاهای مصرفی و مورد نیاز مردم است.
وی تصریح کرد: با توجه به تجربهای که از افزایش قیمتها در دو ماه گذشته داشتیم، این احتمال وجود دارد که روند صعودی قیمتها تا هفتههای آینده حتی تا پایان سال ادامه داشته باشد، پس کمیته دستمزد و شورای عالی کار فعلا دستمزد سال آینده کارگران را تعیین نمیکند و تا اواخر سال صبر میکنیم.
رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار ابراز کرد: مصرف بنزین به طور مصنوعی در آذر ماه کاهش پیدا کرد و دلیل این کاهش مصرف نیز طرح زوج و فرد، تعطیلی مدارس، دانشگاهها و برخی ادارات بود، یعنی از ماههای آینده و با برداشته شدن این محدودیت ها، مصرف بنزین به حالت معمول خود باز میگردد.
توفیقی مطرح کرد: احتمال افزایش مصرف بنزین در ماههای آینده بر افزایش شاخص کل قیمتها تاثیر میگذارد پس با این وجود برای تعیین دستمزد کارگران برای سال آینده تا اسفند ماه باید صبر کرد.
رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار ادامه داد: قیمت محصولات در بازار از وضعیت عرضه و تقاضا نیز تاثیر میگیرند یعنی در چند ماه اخیر که عرضه و تقاضا مختل شده بود، قیمتها نیز افزایش یافتند.
توفیقی افزود: در این روزها که وضعیت عرضه و بازار آشفته است، دستگاههای دولتی باید فعالیت خود را در این بخشها افزایش دهند و با متخلفان مقابله کنند.
وی اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه باید نسبت به برنامههای خود دقیقتر باشد تا کمیته دستمزد راحتتر و دقیقتر بتوانند دستمزد کارگران را تعیین کند به عنوان مثال احتمالی که رئیس سازمان برنامه و بودجه نسبت به کاهش قیمت بنزین داده، برای اعضا کمیته دستمزد مجهول است.
چند روز است رمز دوم اینترنتی سابق کار نمیکند و رمز پویای پیامکی هم هنوز فعال نکردند.تازه دوباره با غیر فعال سازی رمز پویا و ثبت رمز اینترنتی سابق بازم غیر فعال است.بانکها هم پاسخگو نیستند.پس مردم عادی که گوشی ساده دارند چکار کنند.
لطفا پیگیری کنید فوری.چند روز است این مشکل درست شده.