به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، فرهاد طهماسبی، در رابطه با کارآفرینی و موانع آن، اظهار کرد: کارآفرینی از نظر لغوی بیمعنای تأسیس کردن و کارآفرین کسی است که توانایی درک فرصتها را دارد و آن سازماندهی در فرآیند تولید است و خطرات ناشی از نوسانات تقاضا را بر عهده میگیرند.
وی با اشاره به اینکه کارآفرینان کسانی هستند که با نوآوری فرصتهای تجاری و تولید را شناسایی میکند و با به وجود آوردن ترکیبات جدید از منابع در دسترس در محیطی که آکنده از عدم قطعیت است ضمن ایجاد زمینه برای کار دیگران خود نیز از اقداماتشان سود میبرند، عنوان کرد: زنان بهعنوان بخشی از جامعه کارآفرینان در دنیا اقدامات بسیار خوبی انجام دادهاند، اما در این بین در کشور ما و به طبع آن در لرستان حضور زنان در صحنههای کارآفرینی کمرنگ است.
طهماسبی با بیان اینکه ۱۲ درصد از زنان استان شاغل هستند، تصریح کرد: بخش اعظمی از این سهم اندک میتواند ناشی از موانع موجود در عصر کارآفرینی زنان باشد.
این دکترای جامعهشناسی با اشاره به اینکه در یکی از تحقیقاتی که در این خصوص صورت گرفته، کارآفرینی بهعنوان یک تفکر جسور و رهبر کاریزما معرفی شده که چرخه رشد و توسعه اقتصادی را تسریع میکند، بیان کرد: در تحقیقی دیگر کارآفرینی بهعنوان یک تفکر جسمی و رهبر کاریزما معرفی شده است.
وی با اشاره به انجام تحقیقی تحت عنوان «عوامل مؤثر در ایجاد کارآفرینی در استان لرستان» توسط دکتر حسین مهرداد، گفت: در این تحقیق خصوصیات روانشناختی، جامعهشناختی و سیاستهای دولت مورد بررسی قرار گرفت که در بین خصوصیات روانشناختی اراده، نیاز به کسب موفقیت و تمایل به خلاقیت، در بین خصوصیات جامعهشناختی جایگاه مناسب اجتماعی، شرایط کودکی و تجربه کاری و در بین سیاستهای دولت، سیاستهای حمایتی و آموزشی نقش مهمتری در کارآفرینی دارند.
انتهای پیام/د