داود حاج محمد خانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: کشمش دارای طبیعت سرد و خشک است و برا افراد گرم مزاج بسیار مفید است.
او تصریح کرد: برای بهبود تنگی نفس حاصل از فشار قلب و خفقان قلبی میتوان از دمنوش کشمش استفاده کرد؛ افراد میتوانند از دم کرده مخلوط ۱۰ عدد کشمش با مقداری گلگاوزبان در یک لیوان آب جوش استفاده کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: برای افزایش هوش میتوان به مدت ۴۰ روز، روزانه ۱۰ الی ۲۰ عدد کشمش را صبح ناشتا میل کرد.
بیشتر بخوانید: چه کسانی نباید خرما بخورند؟
او بیان کرد: توصیه میشود افرادی که زخم معده دارند برای بهبود و درمان این عارضه ۲۰ عدد کشمش بدون هسته را شب در آب خیس کرده و صبح پس از صبحانه میل کنند. همچنین برای جلوگیری از فراموشی و آلزایمر میتوانند ۳۰ عدد کشمش را با ۵ عدد کندر کوبیده و سپس با عسل مخلوط کرده و در طول روز مصرف نمایند.
او ادامه داد: برای خرد کردن سنگ مثانه میتوان ترکیب کشمش با فلفل سیاه را به کار برد. برای تهیه این ترکیب باید ابتدا هسته کشمش را خارج کرده و بجای آن فلفل سیاه را جایگزین کنیم.
بیشتر بخوانید: فرمول های طبیعی برای دفع سنگ مثانه +لیست موادغذایی مفید
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: برای درمان زخم و جوش های عفونی میتوان مخلوط کشمش کوبیده شده و سرکه انگور قرمز را بر روی پوست ضماد کرد تا زخم و جوش بهبود پیدا کند. همچنین ترکیب کشمش و پیه به درمان درد و ورم ناحیه ناخن کمک میکند، برای این منظور کشمش کوبیده شده را با پیه آب شده مخلوط کرده و برروی ناخنها ضماد کنید.
او در پایان توصیه کرد: افراد گرم مزاج بهتر است کشمش را در فصل تابستان مصرف نکنند.
انتهای پیام/