یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف روزانه موسیر در تسکین درد مفاصل و نقرس بسیار موثر است.

نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خواص موسیر اظهار کرد: موسیر از خانواده سیر، پیاز و تره فرنگی  است؛ این گیاه بومی ایران بوده و به‌صورت وحشی می‌روید.

او افزود: در گذشته طبیبان طب سنتی برای درمان و بهبود بیماری‌هایی همچون نقرس، آرتریت، التهاب در قسمت‌های مختلف بدن، اسهال، درد معده و هموروئید از این گیاه استفاده می‌کردند.

خواص موسیر

جوزدانی درباره خواص موسیر در طب مدرن بیان کرد: پزشکان امروزی  معتقدند که این گیاه باعث جلوگیری از بروز سرطان می‌شود و در کاهش فشارخون، قند خون، چربی خون و همچنین  حفظ کلیه‌ها و کبد بسیار موثر است.

 او توصیه کرد: گیاه موسیر را می‌‍توان جایگزین آنتی‌اکسیدانها و آنتی بیوتیک‌های شیمیایی کرد.


بیشتر بخوانید: اگر سیر نمی خورید بجای آن مرزه بخورید


این متخصص تغذیه گفت: ترکیبات سولفور در گیاهانی همچون موسیر، پیاز و سیر سبب خواص پزشکی و بوی تند در آنها شده است.

جوزدانی بیان کرد: موسیرها سرشار از پلی فنول، فلاونوئید و کوئرستین هستند که این مواد خاصیت ضد التهابی و درد دارند.

خواص موسیر

این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی ادامه داد: مصرف روزانه موسیر، بافت‌های استخوانی را افزایش داده و در تسکین درد مفاصل و نقرس بسیار موثر است.

جوزدانی تصریح کرد:  برای استفاده حداکثری از سولفورِ موسیر بهتر است چند دقیقه قبل از پخت، این گیاه  را خورد کرده و یا قبل از پخت، آب لیمو یا آب‌نارنج یا سرکه به آن اضافه کنند این امر باعث می‌شود که  ترکیبات گوگردی، موجود در موسیر باعث افزایش اثرگذاری مطلوب بر بدن انسان ‌شود.

این متخصص تغذیه گفت: یکی از خواص مهم گیاهانی همچون سیر و موسیر خواص گندزدائی آن است که برای دفع انگل‌ها همراه غذا از آن استفاده می‌شود.

او در پایان تاکید کرد: زیاده‌روی در خوردن موسیر خام برای افراد گرم‌مزاج مضر بوده و بشدت حرارت بدن را افزایش می‌دهد. اگر قصد تهیه ماست موسیر را دارید از ماست‌های کم‌چرب به همراه موسیر تازه و کمی پونه و فلفل به جای نمک استفاده کنید.

انتهای پیام/

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار