متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: مبتلایان به دیابت هفته‌ای دو بار ماهی مصرف کنند.

مبتلایان به دیابت هفته‌ای دو بار ماهی مصرف کنندبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر امید توپچیان، تغییر در شیوه زندگی، بهره مندی از آموزش تغذیه صحیح و ... را در کنترل دیابت موثر دانست و اظهارکرد: پرادراری، پرنوشی، پرخوری، کاهش وزن، افزایش قند خون و عفونت‌های مقاوم نظیر عفونت‌های پوستی جزو علایم دیابت بوده که با مراجعه به متخصصین و بهره‌مند شدن از آموزش‌ها به راحتی قابل کنترل است.

وی افزود: کاهش حجم مواد غذایی مبتلایان به دیابت به ویژه در وعده نهار و شام را بسیار مهم تلقی کرد و افزود: بیماران مبتلا به دیابت به سه وعده اصلی و سه میان وعده نیاز دارند و هر دو تا سه ساعت باید غذا مصرف کنند تا از افت قند خون پیشگیری شود.

توپچیان ادامه داد: مصرف ماهی‌های چرب نظیر سالمون و قزل آلا به شکل بخارپز یا کبابی، لبنیات کم چرب، سبزی‌های خام و پخته، آجیل خام بدون نمک و نان سبوس دار برای بیماران دیابتی مفید است.

وی جانشین کردن حبوبات به جای گوشت قرمز را برای این بیماران مفید دانست و یادآور شد: مصرف میوه‌های شیرین و مواد غذایی حاوی قند‌های ساده نظیر نوشابه، نبات، عسل، شکر و ... باید تا حد امکان محدود شود.

وی با بیان این که مصرف میوه‌ها در دیابتی‌ها باید تحت کنترل باشد، خاطرنشان کرد: مصرف میوه‌هایی نظیر موز، خربزه، طالبی، هندوانه و ... که شیرین است باید حداکثر به یک عدد یا یک قاچ در روز محدود شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار