به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر امید توپچیان، تغییر در شیوه زندگی، بهره مندی از آموزش تغذیه صحیح و ... را در کنترل دیابت موثر دانست و اظهارکرد: پرادراری، پرنوشی، پرخوری، کاهش وزن، افزایش قند خون و عفونتهای مقاوم نظیر عفونتهای پوستی جزو علایم دیابت بوده که با مراجعه به متخصصین و بهرهمند شدن از آموزشها به راحتی قابل کنترل است.
وی افزود: کاهش حجم مواد غذایی مبتلایان به دیابت به ویژه در وعده نهار و شام را بسیار مهم تلقی کرد و افزود: بیماران مبتلا به دیابت به سه وعده اصلی و سه میان وعده نیاز دارند و هر دو تا سه ساعت باید غذا مصرف کنند تا از افت قند خون پیشگیری شود.
توپچیان ادامه داد: مصرف ماهیهای چرب نظیر سالمون و قزل آلا به شکل بخارپز یا کبابی، لبنیات کم چرب، سبزیهای خام و پخته، آجیل خام بدون نمک و نان سبوس دار برای بیماران دیابتی مفید است.
وی جانشین کردن حبوبات به جای گوشت قرمز را برای این بیماران مفید دانست و یادآور شد: مصرف میوههای شیرین و مواد غذایی حاوی قندهای ساده نظیر نوشابه، نبات، عسل، شکر و ... باید تا حد امکان محدود شود.
وی با بیان این که مصرف میوهها در دیابتیها باید تحت کنترل باشد، خاطرنشان کرد: مصرف میوههایی نظیر موز، خربزه، طالبی، هندوانه و ... که شیرین است باید حداکثر به یک عدد یا یک قاچ در روز محدود شود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/