سعید هاشمزاده رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به موضوع تعرفهگذاری گردشگری سلامت اظهار کرد: در حال حاضر اصول استانداردی در کشورهای صاحب سبک در حوزه گردشگری سلامت تدوین شده است و کشورهای فعال در صنعت پذیرش بیماران بینالمللی از این اصول پیروی میکنند.
رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: در صنعت گردشگری سلامت قیمت دریافتی از بیماران بینالمللی جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی ثابت است و با افزایش هزینه درمان، بیمار نباید مبلغ اضافهای بپردازد.
هاشمزاده تأکید کرد: در صنعت گردشگری سلامت قیمت بسته خدمتی تغییری نمیکند و بیمارستانها اجازه ندارند هزینه بیشتری از بیماران خارجی دریافت کنند.
بیشتر بخوانید: جذب ۵۵ هزار گردشگر سلامت در ۶ ماه اول سال
او در ادامه گفت: بر اساس تعرفه گردشگری سلامت اگر قیمت تمام شده خدمتی بالاتر از کشورهای عضو و منطقه است برای حفظ رقابتپذیری لزومی ندارد که در آن رشته اقدام به جذب گردشگر سلامت کنند.
رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت افزود: در آیندهای نزدیک یک سقف قیمت برای بخش خصوصی جهت پذیرش گردشگران سلامت تعیین میشود و بیمارستانهای خصوصی باید بر اساس آن اقدام به جذب گردشگر سلامت کنند.
هاشمزاده یادآوری کرد: در حال حاضر ۱۶۹ بیمارستان و مراکز درمانی از جمله مراکز جراحی محدود مجوز جذب بیماران بینالمللی را دریافت کردهاند و وزارت بهداشت در حال بررسی شرایط بیمارستانهای دیگر فعالیت در صنعت گردشگری سلامت است.
او افزود: بیمارستانهای دولتی اگر دارای ظرفیت خالی باشند میتوانند ظرفیت خود را جهت پذیرش بیماران بینالمللی اختصاص دهند، اما این مسئله به این معنی نیست که به خاطر پذیرش بیماران بینالمللی ارائه خدمت به مراجعه کنندگان کشورمان کم شود.
انتهای پیام /