عضو هیئت مدیره انجمن صنفی CNG کشور گفت: نیمی از جایگاههای CNG در اختیار شهرداریها و سازمانهای زیر مربوطه است.
نادر آخوندی عضو هیئت مدیره انجمن صنفی CNG کشور، در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: همانطور که استحضار دارید بعد از اصلاح قیمت بنزین استفاده از سوخت پاک CNG افزایش پیدا کرده است که اکثر مصرف کنندگان سوخت CNG خودروهای عمومی و وانت بارها هستند.
او بیان کرد: ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان جهت تبدیل یک میلیون و ۴۰۰ هزار خودرو از بنزین به CNG اختصاص یافت که انتظار داشتیم مبلغی هم شورای اقتصاد جهت بازسازی و تعمیرات جایگاهها اختصاص دهد. بارها اعلام کرده ایم جایگاههای CNG نیاز به بهسازی و بازسازی دارند به خصوص جایگاههای تحت مالکیت شهرداریهای سراسر کشور که نیمی از جایگاههای CNG در اختیار شهرداریها و سازمانهای زیر مربوطه است.
عضو هیئت مدیره انجمن صنفی CNG کشور ادامه داد: این روزها در کلانشهرها با مشکلات آلودگی هوا مواجه هستیم که با افزایش مصرف CNG می توان درصدی از آلودگی هوا را کاهش داد، چرا که وزارت نفت تمام زیرساختها را مهیا کرده است.
بیشتر بخوانید: جزئیات تعطیلی 130 جایگاه سوخت C.N.G/نسبت غیر منطقی قیمت بنزین و سی ان جی در کشور
آخوندی افزود: می توان ۱۰۰ درصد کامیونهای ناوگان خدمات شهری تمام شهرداریهای سراسر کشور را از سوخت گازوئیل به CNG تبدیل کرد و بابت تامین سوخت این ناوگان هم هیچگونه مشکلی نخواهیم داشت، چرا که وزارت نفت بابت تامین سوخت اتوبوسهای شهری در داخل سایت سازمانهای اتوبوسرانی سراسر کشور به اندازه کافی جایگاه احداث کرده و می توان از این جایگاهها سوخت دیگر خودروهای شهرداریها را هم تامین کرد.
او افزود: جای تاسف دارد کشورهایی که به اندازه ۲۰ درصد کشورمان ذخایر گاز ندارند مشکل آلودگی هوا هم ندارد، ولی در خصوص استفاده از سوخت CNG از کشورمان جلوتر هستند در صورتی که کشور ما با در اختیار داشتن منابع عظیم انرژی و هزینه چند میلیارد دلاری بابت احداث جایگاههای CNG متاسفانه این جایگاهها با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت دارند.
عضو هیئت مدیره انجمن صنفی CNG کشور تشریح کرد: ما انتظار داریم در خصوص تبدیل یک میلیون و چهارصد هزار خودرو از بنزین به CNG از ظرفیتهای بخش خصوصی هم استفاده شود و کیفیت را فدای چند درصد قیمت نکنند و به ویژه برای وانت بارها از مخازنی با ظرفیت بالا استفاده شود چرا که همیشه مالکان خوروهای گازسوز در این زمینه گلهمند هستند.
آخوندی افزود: در خصوص خودروهایی که توسط کارگاههای غیر مجاز به CNG تبدیل شده است و همچنین استفاده از سوخت LPG یا همان گاز مایع است که با همکاری ارگانهای ذیربط می توان در کمترین زمان ممکن این خودروها را شناسایی کرد.
او گفت: بهره برداران و مالکان جایگاههای CNG از نظر شرایط اقتصادی با بحران مالی مواجه هستند، از هیئت دولت و سازمان برنامه و بودجه تقاضا داریم کارمزدی را به عنوان کمک به این قشر زحمتکش اختصاص دهند تا بتوانند درصدی از زیان انباشته خودشان را رفع کنند.
عضو هیئت مدیره انجمن صنفی CNG کشور بیان کرد: همکاران ما در خصوص عدم همکاری شهرداریها بارها به سازمان شهرداریهای وزارت کشور مراجعه کرده و تاکنون در این زمینه هیچگونه اقدامی از طرف سازمان شهرداریها نسبت به موضوعات درخواست شده ترتیب نداده است.
آخوندی تشریح کرد: حتی شهرداریها علیرغم عدم همکاری خود با فعالان این صنف در شرایط جنگ نابرابر اقتصادی که دشمنان ما علیه کشورمان تحمیل کرده است حتی با دریافت اجاره خود تقاضای دریافت جریمه دیر کرد با درصدی بالایی را دارد.
او بیان کرد: در صورتیکه سازمانهای امور مالیاتی و تامین اجتماعی جهت کمک به بخش خصوصی جریمه را بخشیدن ولیکن شهرداریها با دریافت اجاره خود و با تهدید ضبط ضمانت نامه تقاضای کمک جزعی را که دولت محترم جهت جبران بخشی از خسارتهای وارده در اثر تحریمهای ظالمانه به بهره برداران پرداخت کرده است را دارد لذا از ریاست محترم قوه قضائیه که همواره پشتیبان واقعی بخش خصوصی است تقاضا داریم دستور رسیدگی به مشکلات عدیدهای که این صنف با آن مواجه است صادر کنید.
انتهای پیام/
مردم همیشه باید در رنج و عذاب باشند