دانش آموزان دبیرستان هدف تنکابن در جشنواره غذایی، غذا‌های سنتی و سالم این شهرستان را به نمایش گذاشتند.

سعدی پور مدیر آموزش و پرورش شهرستان تنکابن در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با اشاره به برگزاری جشنواره غذای دانش آموزی در این شهرستان،گفت: در این جشنواره بیش از صد نوع غذای سنتی و محلی و نیز غذا‌های رایج امروزی از سوی دانش‌آموزان با همکاری اولیا و مربیان آن‌ها تهیه و به نمایش گذاشته شد.

او افزود:این جشنواره با هدف آشنایی دانش‌ آموزان با غذا‌های سالم در مدرسه و ترویج فرهنگ آن و ارتقای سلامت خانواده‌ها برگزار شد.
 
سعدی پور گفت: بر اساس سند تحول بنیادی که یکی از ساعت‌های تربیتی ساعت اقتصادی و حرفه‌ای است برگزاری جشنواره‌های تولیدات دانش آموزان مورد استقبال قرار می‌گیرد.

او با اشاره به اینکه تغذیه سالم نقش موثری در تامین سلامت جسم و روح انسان دارد، افزود: دانش‌آموزان در این جشنواره با فواید غذا‌های سالم و مضرات غذا‌های ناسالم، آشنا شدند تا از این پس به جای غذا‌های آماده، از غذا‌های خانگی استفاه کنند.

در این جشنواره از تهیه کنندگان غذا‌های برتر تجلیل شد.

انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.