رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: ارجاع تمامی مسائل با هدف حل مشکلات در حوزه‌های مختلف به دستگاه قضایی یک رویکرد غلط و نیازمند اصلاح است.

باور‌ها و رویه‌های غلط نسبت به دستگاه قضایی باید اصلاح شودبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، غلامعلی صادقی  رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در نشست با مسئولان و قضات دادگاه‌های تجدید نظر استان در مجتمع قضایی ولایت مشهد با اشاره به لزوم تجدید‌نظر در حوزه قانون‌گذاری، گفت: باور‌ها و رویه‌های غلط نسبت به دستگاه قضایی باید اصلاح شود.

او ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت پذیرفته در این مجموعه خدوم، تصریح کرد: یکی از مهمترین سرمایه‌های یک سازمان وجود نیرو‌های کارآمد، متعهد و متخصص است و در مجموعه قضایی استان به ویژه در دادگاه‌های تجدیدنظر شاهد حضور انسان‌های پاک، فرهیخته و کوشا هستیم که جای شکر دارد.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه خدمت‌رسانی به مردم، گفت: فرمایشات حکیمانه رهبری معظم باید نصب‌العین مسئولان قرار گیرد و در همین زمینه توجه به شأن دستگاه قضایی و استقلال آن از نکاتی است که می‌تواند بسترساز ارائه خدمات هرچه مطلوب‌تر به شهروندان گرانقدر محسوب شود.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی با اشاره به وضعیت قانونگذاری در کشور افزود: برای استقرار عدالت مطلوب در جامعه نیازمند تصویب قوانین خوب و متناسب با شرایط اجتماعی هستیم، اما در حال حاضر باید اذعان کرد که وجود حجم زیادی از قوانین با رویکرد کیفری سبب بروز مشکلات متعدد برای مردم و همچنین برای دستگاه قضایی شده است.

صادقی با اشاره به حجم سنگین قوانین کیفری و جرم انگارانه در ایران ، افزود: ارجاع تمامی مسائل با هدف حل مشکلات در حوزه‌های مختلف به دستگاه قضایی یک رویکرد غلط و نیازمند اصلاح است و رسیدگی به این میزان پرونده ضمن این که برازنده نظام نیست برای دستگاه قضایی نیز تکلیف مالایطاق است.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به هفته پژوهش گفت: از پژوهشگران، محققان، جامعه دانشگاهی، اساتید و صاحبنظران درخواست می‌کنیم تا در زمینه تغییر نگاه در حوزه قانونگذاری تلاش کنند چرا که رویکرد کنونی در تصویب قوانین که معمولاً پیوست جرم انگارانه و کیفری نیز دارد؛ به صلاح جامعه نیست.

او تصریح کرد: هیچ دلیل موجهی وجود ندارد که قانونگذار بخواهد حل همه مشکلات را از مسیر دستگاه قضایی بگذراند حال آنکه با تمسک به فرهنگ غنی ایرانی اسلامی باید به دنبال ترویج فرهنگ صلح، سازش، تعامل و دوستی در جامعه باشیم.
 
انتهای پیام// ز.م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.