عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به موضوع آبگرفتگی در پی بارندگی در اهواز گفت: حقیقتا ما جوابی برای مردم نداشتیم و عملا مستأصل بودیم و کار خاصی از دست ما برنمی‌آمد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، محمدجعفر فلسفی عضو شورای اسلامی شهر اهواز در جلسه شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به موضوع آبگرفتگی در پی بارندگی در اهواز اظهار داشت: بارندگی اخیر بسیاری از حقایق و مشکلات شهر را نشان داد و مسئولیت ما را نسبت به رنج و دردی که مردم با آن مواجه شدند سنگین‌تر کرد، حقیقتا ما جوابی برای مردم نداشتیم و عملا مستأصل بودیم و کار خاصی از دست ما برنمی‌آمد.

او با بیان بین اینکه استفاده از تعبیر «غافلگیری» برای مدیریت شهری قابل قبول نیست، افزود: از قبل هشدار‌هایی در خصوص بارش سنگین داده شده بود و در ستاد بحران تمهیداتی اندیشیده بودند. اگر می‌دانستیم بارش ۵۰ - ۶۰ میلی‌متری باعث سرازیری آب به منازل مسکونی شهروندان می‌شود، باید هشدار‌های لازم را بدهیم و آمادگی داشته باشیم.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز تصریح کرد: اما نکته‌ای که وجود دارد این است که قاعدتا ما باید سناریو‌های مختلفی برای مواجه با باران در شهر داشته باشیم، برنامه‌ریزی و اقدام برای ۲۰ میلی متر با ۸۰ میلی متر تفاوت دارد، حتی بازه زمانی بارش هم باید مدنظر قرار بگیرد و بر آن اساس اقدام و شرایط مدیریت شود.


بیشتر بخوانید: کتاب کودکان خوزستان را آب برد/ تکلیف دانش آموزان بی کتاب چیست؟


فلسفی بیان کرد: ما فقط اقدام به تعطیلی مدارس کردیم، در حالی که می‌توانستیم به مردم هشدار بدهیم که کدام مناطق در معرض آسیب هستند و کاری هم از دست ما بر نمی‌آید تا حداقل خود مردم فکری کنند.

او با انتقاد جدی به عدم دعوت از اعضای شورای شهر در جلسات تصمیم گیری مهم شهری بیان داشت: اگر از شورا انتظاری ندارند و ما نقشی در تصمیم‌سازی‌ها نداریم صراحتا اعلام کنند که ما هم به مردم بگوییم تا از ما انتظاری نداشته باشند. این در حالی است که هفته گذشته یکی از اعضای شورا پیگیری جدی در خصوص مشکلات فاضلاب داشتند و در نهایت به این نتیجه رسیدند که مشاورین شهرداری و آبفا باید به یک توافق مشترک برسند و این حرکت نیاز به حمایت دارد.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر اهواز در ادامه از برگزاری همایش مناسب سازی معابر شهری در روز پنجشنبه ۲۸ آذر خبر داد و گفت: در بررسی‌های به عمل آمده و در دیدار با معلولین متوجه شدیم اهواز نسبت به برخی کلان شهر‌ها نظیر مشهد و شیراز در موضوع مناسب سازی فضای شهری موفق عمل نکرده است.

فلسفی با بیان اینکه تجربه سایر شهر‌ها تشکیل ستاد مناسب سازی به ریاست شهردار است، افزود: قانون حمایت از معلولین قانونی شفاف و قوی است که تکالیفی را متوجه شهرداری کرده به گونه‌ای که عدم تمکین به آن می‌تواند تخلف محسوب شود.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص جا به جایی میدان میوه و تره بار الغدیر بیان کرد: اخیرا شاهد انتشار گزارشی در رسانه‌ها مبنی بر تعیین ضرب العجل برای انتقال میدان میوه و تره بار الغدیر به محل جدید در شیبان از سوی دادستان هستیم که علت این اقدام رفع انحصار طلبی عنوان شده است.

فلسفی تصریح کرد: آیا تعطیلی الغدیر برای رونق دادن به محلی دیگر ایجاد انحصار برای کسانی دیگر نیست؟

او با بیان اینکه ۱۲۰ نفر در الغدیر غرفه دارند، بیان داشت: چرا اجازه نمی‌دهند دو مجموعه مجزا کار کنند و رقابت شکل بگیرد، چه بسا در کاهش قیمت‌ها هم تاثیر گذار باشد.

او با اشاره به اینکه بسیاری به این نتیجه رسیده اند که برخی مسائل در استان ما لاینحل است، تصریح کرد: از این تریبون به عنوان یک عضو شورا از رئیس قوه قضاییه استمداد می‌طلبم که به این مسئله ورود کند.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر اهواز در خصوص اتمام ظرفیت آرامستان این شهر گفت: آرامستان اهواز نهایتا تا ۴ ماه دیگر ظرفیتش تکمیل می‌شود و باید به فکر تهیه زمین و آماده سازی آن باشیم، اگر دولت زمینی دارد در اختیار قرار بدهد در غیر اینصورت شهرداری اقدام به خرید زمینی مناسب کند.

 

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
....
۱۶:۰۹ ۰۱ اسفند ۱۳۹۸
مسبب تمام مشکلات و بدبختی های مردم شورای شهر های خوزستان هستند متاسفا آنها آلودترین و مفسد ترین افراد جامعه هستند مخصوصا شورای شهر شادگان.