مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان گفت:۶۰ اکیپ نظارت و بازرسی در کل استان کار نظارت بر بهداشت کالا‌های مورد استقبال مردم در شب یلدا را انجام می‌دهند.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید مهدی میرجهانیان مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی برای مردم، اظهار داشت: شهر اصفهان، نجف‌آباد و خمینی‌شهر که شدت فرآوری و فروش آجیل بسیار زیادی نسبت به سایر نقاط اصفهان دارند، برنامه نظارت و کنترل بیشتر روی آن‌ها انجام می‌شود.

او افزود: در زمینه بهداشت آجیل دو بحث کیفیت و مخلوط آجیل مانده و تازه مورد نظارت و بررسی قرار می‌گیرد تا سلامت مردم حفظ شود.

مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان با بیان اینکه عدم استفاده از ترکیبات غیر مجاز و استفاده از رنگ برای محصولاتی همچون فندق، پسته، تخمه و گردو مورد توجه بازرسان اداره بهداشت است، گفت: در این راستا بازدید‌ها و جلساتی با اتحادیه‌های صنف، تولیدکنندگان و فروشندگان انجام شده است.

او تصریح کرد: نظارت بر واحد‌های شیرینی‌پزی و کیک شب یلدا نیز در دستور کار است و موضوع آموزش و عدم استفاده از رنگ‌های غیر مجاز مد نظر قرار گرفته است.

میرجهانیان ادامه داد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف و عدم صلاحیت، اقلام جمع‌آوری و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

او با اشاره به نظارت سالیانه در زمان ورود محصولات به میادین میوه و تره‌بار، اظهار داشت: سلامت و بهداشت میوه نیز از نظر فلزات، نیترات و باقیمانده سموم کنترل می‌شود و در ایام خاص مانند شب یلدا و عید نوروز، نظارت با شدت بیشتری صورت می‌گیرد.

میرجهانیان خاطرنشان کرد: ۶۰ اکیپ نظارت و بازرسی در کل استان کار نظارت بر بهداشت کالا‌های مورد استقبال مردم در شب یلدا را انجام می‌دهند که ۳۵ اکیپ آن‌ها در شهر‌های اصفهان، خمینی‌شهر، نجف‌آباد و شهرضا مشغول بازرسی هستند.

 

منبع:تسنیم


انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار