در این مطلب طرز تهیه یک نان خوشمزه و آسان را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مایه خمیر، یک قاشق چایخوری از شکر و همه شیر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هایی روی آن ظاهر شود.

مواد لازم:

برای حدود ۱۴ عدد
مایه خمیر خشک فوری دو و یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر ۱۰۰ گرم

شیر ولرم ۱۱۰ میلی‌لیتر (یک سوم پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری)

خامه صبحانه ۷۰ گرم

تخم‌مرغ ۱ عدد

آرد نان ۴۵۰ گرم

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

کره نرم‌شده در دمای محیط

روش تهیه نان بریوش فیلیپینی
مایه خمیر، یک قاشق چایخوری از شکر و همه شیر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هایی روی آن ظاهر شود.

سپس مخلوط خامه و تخم‌مرغ را در کاسه بزرگی بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید.

حالا آرد و نمک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر نسبتا چسبنده‌ای به دست آید. اینک کره را

کم‌کم به خمیر بیفزائید و آن را ۱۰-۱۲ دقیقه ورز دهید تا لطیف و یکنواخت شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید و رویش را با سلفون بپوشانید و در حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش چند برابر شود.

سپس هوای داخل خمیر را بگیرید و آن را به ۱۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و به اشکال دلخواه فرم دهید.

آن‌گاه خمیر‌های فرم داده را روی سینی فر دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان را بپوشانید و ۲۰ دقیقه دیگر در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان افزایش پیدا کند.

حال سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و بریوش را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید.

همینکه بریوش خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

منبع : بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.