به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد صادق درودگر ابتدای صحبت هایش در یک برنامه تلویزیونی، درباره آلودگی هوا بیان کرد: امیدوارم مردم در این هوای دودآلود زنده مانده باشند و بتوانند برنامه را ببینند. او درباره خرید توپ های تقلبی موجود در بازار، از سوی برخی تیم های لیگ برتری گفت: متاسفانه قانون کپی رایت در کشورمان رعایت نشده و مبادی مرزی مان برای ورود کالاها به دقت کنترل نمی شود. برای ترخیص کالا از نمایندگی اصلی یا شرکت تولید کننده بارنامه، فاکتور و گواهی مبدا ارائه نمی شود. باید مرزهای شرقی مان در این حوزه دقت عمل بیشتری داشته باشند. سال ها است توپ ها از پاکستان به کشورمان می آید.
رئیس سازمان اقتصادی فوتبال ایران اظهار داشت: سعی داریم با تشکیل کار گروهی از افرادی که توپ را به صورت قاچاق و تقلبی وارد کشور می کنند، شکایت کنیم. از طرفی شرکتی که توپ ها را به ما فروخته در این زمینه اهمال کرده و از مسئولان این شرکت خواسته ایم فعال تر باشند. خوشبختانه بازی هایی که در لیگ برتر برگزار شد، کیفیت توپ های اصلی را اثبات کرد.
او درباره مطرح شدن قیمت برای توپ های دربی استار گفت: از دوستان رسانه ای کم تجربه درخواست می کنند اگر می خواهند مطلبی را درباره هر حوزه فوتبال مطرح کنند از مسئولش سوال بپرسند. پاسخگو نبودن یک مسئول هم از مسئولیت رسانه ها کم نمی کند. من دیده ام برخی تیم های لیگ، توپ های تقلبی را با قیمت ۳۰۰ ،۴۰۰ هزار تومان خریده اند. اگر رسانه ها و مردم به سایت شرکت دربی استار رجوع کرده و کد توپ های بریلیانت را بزنند متوجه می شوند قیمت هر توپ ۱۶۰ یورو است. کیفیت توپ های اصلی با تقلبی متفاوت است.
درودگر افزود: متاسفانه یکی از برنامهها هم با استناد به همین مطلب نادرست رسانه ها، بحث قیمت توپ ها را تحلیل کرده و برای من شعر "یک توپ دارم قلقلیه" خواند. پس از آن رسانه ها را برای بررسی مدارک و ارزیابی کیفیت توپ ها به سازمان لیگ دعوت کردم.
او درباره نام تیم هایی که توپ تقلبی خریداری کرده اند، گفت: من نمی توانم به نام تیم ها اشاره کنم اما به آنها گفتم تنها باید از توپ هایی که ما به تیم ها داده ایم و از سوی هیئت های فوتبال کنترل شده باید از بازی های شان استفاده کنند. تمام توپ های مورد استفاده در بازی ها استاندارد است.
بیشتر بخوانید: درودگر: قیمت ۹۸ یورویی توپهای دربی استار کذب است
درودگر تصریح کرد: توپ اصلی با محیط زیست سازگار بوده و چهار لایه دارد. آن بخشی که توپ را باد می کنند، ۲ قفل دارد که در زمان شوت زدن باد آن کم نمی شود، اما ماده توپ های تقلبی مصنوعی است. ضمن اینکه توپ ها از لحاظ جهش و پرش هم غیراستاندارد است. حتی در یکی از برنامه های تلویزیونی مشخص شد توپ های اصلی را اگر از ارتفاع ۲ متری زمین اندازیم یک متر و ۵۵ سانتی متر بالا می آید، اما توپ های تقلبی یک متر و ۳۵ متر سانتی متر بیشتر بالا نمی آید.
رئیس سازمان اقتصادی فوتبال ایران ادامه داد: هدف ما استفاده از ارزان ترین و باکیفیت ترین توپ ها در لیگ برتر است. هجمه ای که به ما وارد شد به این دلیل بود که یک هفته مانده به شروع رقابت ها ۵۰ هزار توپ را عوض کردیم و خیلی ها فکر می کردند توپ ها مانند مدل سال گذشته است. برخی افراد توپ های شبیه به توپ های مورد استفاده از لیگ هجدهم را به شکل تقلبی وارد کشور کرده و قصد فروش آنها را داشتند اما ناگهان متوجه شدند توپ های امسال تغییر کرده است. به همین دلیل دچار شوک شده و علیه ما جو سازی کردند.
او افزود: به همین دلایل ابتدای فصل انتقاد زیادی نسبت به توپ های باکیفیت فصل جدید مطرح شد اما آیا دیده اید یک نمونه از آنها هم تاکنون خراب شود، حالتش تغییر کند و در جریان بازی توپ را به دلیل کم شدن باد، تغییر بدهند؟ در فصل های قبل بارها پیش آمد که داوران توپ را عوض کرده و توپ جدیدی را به زمین می آوردند اما امسال چنین موضوعی تکرار نشده است.
درودگر درباره اینکه چرا فدراسیون فوتبال ایران برای تامین توپ ها با شرکت های معتبر قرارداد نمی بنند، گفت: از این توپ های دربی استار در لیگ بلژیک استفاده می شود. خواهش می کنم یک بار رسانه ها به سازمان لیگ آمده و اسناد ترخیص توپ ها را ببینند.
او درباره ادعای برخی بازیکنان تیم ملی مبنی براینکه کیفیت لباس های تیم ملی خوب نیست، اظهار داشت: ویلموتس برای تولید لباس تیم ملی به آلمان رفته و یکی از لباس های شرکت آل اشپورت را تائید کرده است. این لباس ها قرار است در آینده ای نزدیک تولید شود. در بازی های اخیرمان از لباس های پیش تولید شده استفاده کردیم. خود ویلموتس به آلمان رفت و در شرکت آل اشپورت لباسی را که پلمپ شده تائید کرد و قرار است در بازی های آتی از آن لباس استفاده کنیم.
درودگر افزود: طرح لباس جدید هم با لباس قبلی متفاوت است و برای آن مراسم رونمایی برگزار می کنیم. زمان این رونمایی هم وقتی است که لباس به تولید انبوه برسد. کشور ما اکنون در شرایط سختی است. شرکت آدیداس گفت به فدراسیون فوتبال ایران لباس نمی دهد و حتی لباس هایش را به ما نمی فروشد. در این شرایط می توانیم لخت در مسابقات مان شرکت کنیم؟
او افزود: در قراردادی که با آل اشپورت بسته ایم قید شده که باید بهترین لباس را تحویل بگیریم. من دوست دارم شفاف باشم و خواهش می کنم رسانه ها به دفترم آمده و مدارک این قرارداد را ببینند. بهترین قرارداد تاریخ را امضا کرده ایم به شکلی که هم لباس رایگان تحویل می گیریم و هم کیفیت عالی ای دارد.
درودگر درباره آخرین وضعیت فسخ قرارداد مارک ویلموتس بیان کرد: من هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم چراکه در بحث قرارداد ویلموتس مسئولیتی نداشته ام. برخی مدیران هستند که با هدف ماندگاری خود، هیچ برگه ای را امضاء نمی کنند. برخی مدیران کارآفرین، نوآور، خلاق و آینده نگر هستند.
او افزود: یک مربی عزیزمان گفت هزینه های ویلموتس از طریق شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی تامین شده است. بین سال های ۸۴ تا ۸۶ یکی از شرکت های زیرمجموعه این شرکت، حامی مالی فدراسیون بود. آن زمان تنها برای استفاده از نام شرکت ایرانول و نه برای تبلیغات محیطی، فضای مجازی و نه برای حوزه های دیگر، یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان دریافت کردیم. ارزش دلار در آن سال ها ۶۰۰ تومان بود و اگر آن مبلغ را با دلار الان و ۳۰ برابر محاسبه کنید نزدیک به ۴۰ میلیارد تومان می شود.
درودگر ادامه داد: در این شرایط سخت حدود ۳۰ شرکت را برای تبلیغات محیطی فعال کرده ایم. این شرکت ها پول شان را دور نمی ریزند و با هزینه کرد به سرمایه می رسند. فوتبال و تلویزیون ۲ ابزار اصلی برای سرمایه گذاری در تبلیغات هستند. در واقع فوتبال عنصر اصلی تبلیغات است. مدیرانی که در تبلیغات محیطی سرمایه گذاری می کنند، دنبال سود بیشتر هستند. بیلان مالی شرکت ایرانول پیش از عقد قرارداد با فدراسیون ۲۵ میلیارد بود و این بیلان پس از یک سال به سود ۸۰ میلیاردی رسید. یعنی سود مستقیم به کارگران و سهامداران شرکت بازگشته است.
او درباره حامی مالی جدید فدراسیون گفت: مذاکراتی با یک شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی انجام داده ایم و کار نهایی شده است. ما به این شرکت تعهد داده ایم و می خواهیم در سود مشارکت کنیم. یعنی قصد داریم سودآوری شرکت را بیشتر کرده و بیلان مالی اش را بالا ببریم.
درودگر درباره اینکه شرکت مورد مذاکره برای تامین حقوق بازنشستگان دچار مشکل شده است، بیان کرد: این شرکت به صورت مستقیم وارد عمل نمی شود بلکه شرکت ها و بانک های مختلفی زیرمجموعه آن هستند. هیچکس نسبت به فعالیت تبلیغاتی یکی از همین بانک های زیرمجموعه از شستا ایراد نمی گرفت. خیلی از هزینه های کاروان اعزامی به مسابقات جهانی کارگری که خودم سرپرست کاروان بودم ۲ شرکت زیرمجموعه پرداخت کردند. سرمایه گذاری این شرکت ها در فوتبال، سودآوری شان را چندین برابر می کند.
او درباره میزان درآمدزایی فدراسیون از این قرارداد گفت: قرارداد کلی ما با شستا منعقد نشده است و درآمدمان با هشت شرکت مختلف زیرمجموعه شستا منعقد می شود. همچنان مشغول مذاکره هستیم و بخش بزرگی یعنی حدود ۶۰ درصد درآمدمان از طریق سودمشترک تامین می شود. با این کار که حالت برد- برد دارد می خواهیم فعالیت اقتصادی انجام بدهیم.
درودگر درباره اینکه آیا شرکت شستا پول ویلموتس را پرداخت کرده است، گفت: نمی خواهم دروغ بگویم و از رقم پرداختی به ویلموتس بی اطلاع هستم اما این را می دانم که فدراسیون طلبی از فیفا داشته و یکی از شرکت ها که به شستا هم مربوط نیست، پولی را به فدراسیون قرض داده و چک هم دریافت کرده تا هر وقت فدراسیون پولش را از فیفا گرفت، این قرض را پس بدهد.
او افرود: آخرین مذاکره واتس آپ مهدی تاج با اینفانتینو در حضور من برگزار شد و رئیس فیفا به دلیل تاخیری که در پرداخت بدهی فیفا به فدراسیون ایجاد شده است عذر خواهی کرده و گفت تلاش می کنیم به زودی این مشکل حل شود.
درودگر درباره شکایت فدراسیون از ویلموتس گفت: ممکن است این کار را هم انجام بدهیم. ویلموتس می گوید شما فسخ کنید یا من باید سه ماه حقوقم را پرداخت کنید. فدراسیون هم می گوید ما نباید این پول را بدهیم. در حال چالش و مذاکره هستیم که این بحث حل شود. اگر نشود فیفا و دادگاه CAS هستند و می توان موضوع را از طریق آنها پیگیری کرد.
عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ درباره احتمال حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا گفت: بحث حذف در میان نیست. مهدی تاج موضوع استقلال را پیگیری می کند. مدیران عامل جدید باشگاه ها مدارک آنها را امضاء کرده اند اما در روزنامه های رسمی، مدیرعامل استقلال فرد دیگری بوده است.
انتهای پیام/