به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدیعقوب صهری متخصص کلیه و مجاری ادرار ، با اشاره به اثرگذاری مصرف داروهای گیاهی در بهبود بیماریهای کلیوی، گفت: طبق بررسیها این نوع داروها میتواند در بهبود سنگهای کلیه موثر باشد، اما در رفع بیماریهای مربوط به کیست در کلیهها تاثیری ندارد.
وی با تاکید بر اینکه در مورد دفع سنگهای کلیه برخی از داروهای گیاهی همچون خارخاسک، کاکل ذرت و دم گیلاس موثر بوده است، تصریح کرد: بیمار پس از مراجعه به پزشک اگر نیاز به داروی شیمیایی نداشته باشد میتواند از داروهای گیاهی استفاده کند البته که مصرف همزمان این دو نوع دارو با هم نیز مشکلی ندارد.
صهری با بیان اینکه اگر سنگ در مسیر انسداد ایجاد کند میتواند عفونت ادراری را منجر شود، افزود: برخی از سنگهای عفونی نیز خود باعث عفونت میشود از این رو باید هر چه سریعتر این افراد تحت درمان قرار بگیرند.
این متخصص کلیه و مجاری اداری با تاکید بر اینکه برخی از عفونتهای ادراری بدون علامت هستند، تصریح کرد: برخی مواقع سوزش ادرار، تب و علایم تحریکی ادرار از علامتهای عفونتهای ادراری است که باید در این مواقع بیمار نسبت به مصرف دارو اقدام کرده یا در صورت لزوم تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی سنگ شکن تجویز میشود، گفت: در مورد سنگهای زیر ۲ سانت کلیه که عفونی نباشد توصیه میشود سنگ شکن انجام شود.
صهری با بیان اینکه نخستین گام برای اطلاع از سنگ کلیه انجام سونوگرافی است، افزود: اگر مورد مشکوکی در سونوگرافی دیده شود به طور حتم سی تی اسکن و آزمایشهای دیگر برای بیمار تجویز میشود.
متخصص کلیه و مجاری ادرار و ناباروری در پاسخ به این سوال که بهترین نوع رژیم غذایی در افراد مبتلا به سنگ کلیه چیست، گفت: مصرف نمک و پروتئین کمتر و همچنین استفاده از آب و مایعات زیاد مهمترین رژیم غذایی در افراد مبتلا به سنگ کلیه است.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/