به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،آیت الله احمد مبلغی فقیه ناظر بر امور حلال سازمان ملی استاندارد کشور به بازدیدهای صورت گرفته از ۲ واحد تولیدی در تبریز اشاره کرد و گفت: در چهارچوب قانونی که وضع شده استاندارد مرجع گواهی حلال باشد، از واحدهای تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی که متقاضی دریافت این نشان هستند بازدیدهایی صورت میگیرد و اگر نتیجه مثبت باشد، گواهینامه حلال به واحدهای تولیدی اعطا میشود.
او مهمترین مزیت داشتن گواهینامه حلال را تسهیل در صادرات محصولات دانست و گفت: این تنها گواهی حلال است که رسمیت دارد و برای اسمیک که مربوط به کشورهای اسلامی است اعتبار دارد.
فرشی مدیر کل استاندارد آذربایجان شرقی نیز گفت: دوره استاندارد حلال امروز با هدف آشنایی مسئولان واحدهای تولیدی با فرایند و نحوه صدور نشان حلال و نحوه کنترل کیفی واحدهای تولیدی در تبریز برگزار شد.
انتهای پیام/