به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، اتاق تجارت و سرمایهگذاری افغانستان اعلام کرد که میزان تولید سالانه گوشت ماهی در این کشور سالانه به ۱۰ هزار تن رسیده است.
جانآقا نوید، سخنگوی این نهاد امروز (یکشنبه ۲۴ قوس/ آذر) اظهار داشت: هم اکنون دو هزار فارم پرورش ماهی در افغانستان فعالیت دارد.
وی افزود که قرار است در آینده ای حدود ۸۰ فارم دیگر نیز در کابل و برخی ولایتهای دیگر ساخته شود.
به نوشته افق، اتاق تجارت و سرمایهگذاری افغانستان از دولت این کشور خواست که برای تقویت فارمهای پرورش ماهی اقدام کند.
انتهای پیام/