اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان اعلام کرد که میزان تولید سالانه گوشت ماهی در این کشور سالانه به ۱۰ هزار تن رسیده است.

سالانه ۱۰ هزار تن گوشت ماهی در افغانستان تولید می شودبه گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان اعلام کرد که میزان تولید سالانه گوشت ماهی در این کشور سالانه به ۱۰ هزار تن رسیده است.

جان‌آقا نوید، سخنگوی این نهاد امروز (یکشنبه ۲۴ قوس/ آذر) اظهار داشت: هم اکنون دو هزار فارم پرورش ماهی در افغانستان فعالیت دارد.

وی افزود که قرار است در آینده ای حدود ۸۰ فارم دیگر نیز در کابل و برخی ولایت‌های دیگر ساخته شود.

به نوشته افق، اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان از دولت این کشور خواست که برای تقویت فارم‌های پرورش ماهی اقدام کند.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.