رضا عزتیان رئیس اداره بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مصرف مواد غذایی مناسب در هنگام بروز افزایش ذرات معلق در هوا اظهار کرد: در هنگام بروز آلودگی هوا سیستم ایمنی و تنفسی بدن تضعیف می شود و ما باید با مصرف مواد غذایی مختلف ایمنی بدن را تقویت کنیم.
رئیس اداره بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت تاکید کرد: در هنگام بروز آلودگی هوا مصرف انواع ویتامین های E و C را نباید فراموش کنیم و خوشبختانه باید بگویم که میوه و سبزیجات سرشار از منابع ویتامین E است.
عزتیان بیان کرد: هنگامی که ذرات معلق هوا و به اصطلاح آلودگی هوا ایجاد می شود باید اهمیت بیشتری به سیستم ایمنی بدن خود بدهیم تا سلامتی مان حفظ شود که در این شرایط مصرف میوه و سبزی تازه همچنین لبنیات و به خصوص شیر کم چرب کمک زیادی در کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا می کند.
او گفت: مصرف سبزیهایی مانند جعفری کلم، ریحان شلغم ویتامین c و مرکباتی مانند پرتقال را نباید به هنگام افزایش آلاینده ها فراموش کنیم زیرا این مواد غذایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و ریه ها میشوند.
عزتیان گفت: در هنگام بروز آلودگی هوا نباید از مصرف ویتامین E غافل شویم که در این میان بهتر است که ویتامین از منابع گیاهی مانند ماهی و ادویه جاتی مثل فلفل قرمز و اسفناج استفاده شود.
او یادآوری کرد: به هنگام بروز آلودگی هوا باید میزان مصرف لبنیات بخصوص شیر کم چرب افزایش پیدا کند.
بیشتر بخوانید: ارتباط آنفلوانزا با آلودگی هوای کلانشهرها
رئیس اداره بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت تاکید کرد: در هنگام بروز آلودگی هوا مصرف انواع ویتامین های E و C را نباید فراموش کنیم و خوشبختانه باید بگویم که میوه و سبزیجات سرشار از منابع ویتامین e است .
عزتیان بیان کرد: که هنگامی که ذرات معلق هوا و به اصطلاح آلودگی هوا ایجاد می شود باید اهمیت بیشتری به سیستم ایمنی بدن خود بدهیم تا سلامتی مان حفظ شود و در این شرایط مصرف میوه و سبزی تازه همچنین لبنیات و به خصوص شیر کم چرب کمک زیادی در کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا می کند .
انتهای پیام/