به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، جلال غفار زاده معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در این خصوص اظهار کرد: گزارش و نمونههایی از وجود قرصهای مشکوک در کیکهای تولید داخل در استانهای همجوار دریافت شده است که صحت و سقم آثار سوء آنها در حال بررسی است.
او با بیان اینکه در دو هفته گذشته شش نمونه از سه برند تولید کیک دریافت کرده ایم، گفت: پس از بررسی کیفیت تولید این محصولات توسط کارشناسان غذا و دارو مشخص شد قرصها و کپسولهای یافت شده بعد از فرایند تولید و بسته بندی به محصولات اضافه شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی اضافه کرد: به نظر میرسد افزوده شدن قرص و کپسول به کیکهای توزیع شده در بازار استان بعد از مرحله تولید بوده و تعمدی است که از طریق مقامات نظارتی، قضایی و انتظامی پیگیری خواهد شد.
او تاکید کرد: اقدامات لازم برای آزمایش نمونههای دریافت شده در حال انجام است و از شهروندان درخواست میشود تا در صورت مشاهده هرگونه محصول حاوی قرص آنها را به شبکه بهداشت و درمان شهرستان خود تحویل دهند.
از دو هفته پیش وجود و مشاهده شدن قرص و کپسولهای دارویی در کیکها به موضوعی جدی تبدیل شده که علاوه بر مردم استانهای مرزی، مردم استانهای مرکز کشور را نیز نگران کرده است.
بیشتر بخوانید:دادستان چابهار شناسایی عوامل پخش کیکهای آلوده را تکذیب کرد
منبع: مهر
انتهای پیام/س