به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،فاطمه نوروزیان، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: درباره تصاویری که چند روز اخیر در فضای مجازی منتشر شده است مبنی بر اینکه برخی دانش آموزان هرمزگان و سیستان و بلوچستان مدعی شده اند که در میان کیکهای خوراکی آنها انواع قرصهای روانگردان و غیر رونگردان یافت شده است،
او افزود: با توجه به اینکه نمونه های ارسالی به این دانشگاه همگی باز بوده نمیتوان تایید کرد قرص یا کپسولها از محل تولید وارد مواد خوراکی شده است و با بررسی های صورت گرفته مبدا این قرصها کارخانه نبوده است.
نوروزیان بیان کرد: به صورت تصادفی از هرکدام از شرکتهای مواد غذایی در مناطق مختلف استان به صورت کارتنهای صد عددی از محصولات مختلف تهیه شد، ولی در هیچ کدام از این محصولات مورد مشکوک و جسم خارجی یافت نشد.
او با اشاره به اینکه تاکنون مورد اثبات شدهای درباره مسمومیت گزارش نشده است، گفت: ظاهرا این قرصها آنتی بیوتیک و استامینوفن است که برای آزمایش تشخیص نوع دارو به تهران ارسال شده است.
نوروزیان افزود: این اقدام بیشتر یک شیطنت اجتماعی است و شهروندان در صورت مخدوش بودن بسته محصول خوراکی از استفاده آن خودداری کنند.
انتهای پیام/ب