به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حمید پرورشی خرم معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان با بیان اینکه در بحث راهداری هرگونه فعالیتی پیرامون ایمنی محورها، نگهداری راهها و مواردی از این قبیل در راستای ارتقای وضعیت محورهای مواصلاتی انجام میشود، گفت: ۴۰ مورد اصلاح پیچ، ۱۱۳ مورد ترانشه برداری، ۱۹۲ هزار مترمربع درزگیری راهها و ۶۳ کیلومتر اجرای ماسه آسفالت و احداث ۷ زیرگذر و تعمیر پل از جمله اقدامات انجام شده در این خصوص است.
او با اشاره به طرح ملی ابرار در استان همدان گفت: از اجرای آسفالت راههای خبر داد و گفت: زیرسازی ۱۶ کیلومتر از راهها روستایی در قالب طرح ملی «ابرار» انجام شده است.
پرورشی خرم با اشاره به بهره برداری زیرگذر سرخآباد و اینکه از زمان اجرای این طرح تصادف منجر به فوت در این مسیر گزارش نشده است، گفت: زیرگذر موسی آباد و سردارآباد نیز در حال انجام است.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان با بیان اینکه در ۱۰ نقطه با مجری طرح برای اصلاح پیچ خطرناک قرارداد بسته شده است، گفت: بر اساس این طرح در هر شهرستان استان همدان یک پیچ خطر ساز اصلاح میشود.
او در ادامه با بیان اینکه در استان همدان بر اثر سیل فروردین ماه ۵۸۰ دهنه پل و ۸۰۰ کیلومتر راه دچار آسیب شد که مجموعه خسارت وارد شده ۵۷ میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: با توجه به اینکه اعتبارات سیل هنوز اعلام نشده بود، اما درصدد رفع مشکلات بر آمدیم به طوری که در گردنه اسدآباد چند مورد خسارت ایجاد شد که یک مورد آن جدی بود و اقداماتی برای رفع آن صورت گرفت.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان با بیان اینکه از مجموع اعتبارات سیل ۱۲ میلیارد تومان تاکنون ابلاغ و ۸.۸ میلیارد تومان تخصیص داشته است، گفت: از محل این اعتبارات یکسری کارها انجام شده است.
پرورشی خرم انسان، راه و خودرو را ۳ عامل اصلی در تصادفات برشمرد و با بیان اینکه بیشترین تصادفات به علت عدم توجه راننده به جلو است، گفت: در سال ۹۵ طبق بررسیهای انجام شده در ۲۴۳ تقاطع در محورهای مواصلاتی استان همدان سرعتکاه نصب شد.
او با اشاره به طرح ملی ابرار گفت: این طرح اقدام برای احداث راه روستایی را در بر میگیرد.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان گفت: طبق این طرح با استفاده از توان ماشین آلات راهداری عملیات خاکی در محورهای روستایی صورت میگیرد و پس از تامین اعتبار روکش آسفالت آن انجام میشود.
پرورشی خرم در ادامه داد: در استان همدان برای ۱۶ کیلومتر راه اقدام لازم صورت گرفته است.
انتهای پیام/د.ا