به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) در آیین افتتاحیه سیزدهمین همایش مدیران و مسئولین قرارگاه اظهار کرد: این قرارگاه با بیش از ۵۰ هزار نیروی انسانی به صورت مستقیم و ۱۵۰ هزار پیمانکار و بیش از یک میلیون نفر به صورت غیرمستقیم همکاری دارد.
او افزود: هماکنون ۱۲ هزار دستگاه ماشینآلات و دستگاههای تخصصی در اختیار این مجموعه است؛ همچنین قرارگاه خاتم ۲۸۵ پروژه را در دست اجرا دارد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) ادامه داد: طی دوره اخیر اقدامات گستردهای در سطح قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) صورت گرفته که ازجمله آنها میتوان به بازمهندسی ساختار و سازمان قرارگاه در راستای چابکسازی، تخصصی کردن و طرح متناظرسازی با ارگان دولت با هدف ایجاد ظرفیتهای جدید در حوزههای تخصصی مختلف اشاره کرد.
محمد خاطرنشان کرد: برای نقشآفرینی بیشتر در حوزههای اقتصاد مقاومتی و مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، هلدینگهای تخصصی در قالب قرارگاه شکل گرفتهاند و زنجیرههای تخصصی در هر یک از آنها به وجود آمده است.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) عنوان کرد: با وجود ۴۰ هزار میلیارد تومان طلب از دولت، اما اجرای پروژهها با قوت در مسیر توسعه زیرساختها و عمران و آبادانی کشور ادامه دارد.
محمد به برخی پروژههای انجامشده توسط قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) همچون پالایشگاه ستاره خلیج فارس، فازهای مختلف پارس جنوبی، نصب سکوهای پارس جنوبی، طرح توسعه منابع آب و خاک غرب کشور اشاره و بیان کرد: در این مدت شاهد راهاندازی و فعال کردن پژوهشکده قرارگاه به منظور ایجاد تعامل سازنده و مثبت با مجامع علمی، شرکتهای دانشبنیان و صنایع کشور در راستای توسعه اقتصاد دانشبنیان، مردمپایه بودن و تولید زنجیره ارزش بودهایم به طوری که تولیدات بسیار زیادی حاصل از اعتماد قرارگاه خاتم به شرکتهای دانشبنیان شکل گرفته است.
او با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام رونق تولید از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح کرد: بر این اساس در نظر داریم در پایان سال بیلان کاری رونق تولید و اعتمادسازی به مردم و شرکتهای دانشبنیان را ارائه دهیم و نمایشگاه بزرگی در راستای نمایش دستاوردها و توان بومی برگزار کنیم.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) با اشاره به حضور قرارگاه در بحرانهای طبیعی همچون سیل و زلزله در استانهای آذربایجان شرقی، خوزستان، ایلام، لرستان، فارس و استانهای شمالی برای کمکرسانی به مردم به عنوان یک اصل و نه یک برنامه حاشیهای، عنوان کرد: از دیگر اقدامات صورتگرفته توسط قرارگاه باید به ساماندهی و فعال کردن حوزه کشاورزی و محرومیتزدایی، اجرای بیش از ۱۵ هزار پروژه محرومیتزدایی در راستای کمک به کاهش فقر و محرومیت، بهبود وضعیت معیشت محرومین و ایجاد بارقه امید و نشاط در مردم و نیز تنظیم و تدوین سند راهبردی فعالیتهای قرارگاه اشاره کرد.
او با بیان اینکه تعامل با دولت یکی از دستورالعملهای مجموعه قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) است، به افق آینده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) اشاره و تصریح کرد: اجرایی کردن توصیههای رهبر معظم انقلاب در راستای رشد سپاه در قالب مأموریت قرارگاه در هشت بند، قرار دادن بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان نقشه راه قرارگاه، توجه جدی به سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی مرتبط با عرصههای فعالیت سازندگی قرارگاه از جمله این اقدامات است.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) افزود: در این مسیر به مسائل مهمی همچون جلوگیری از خامفروشی با تکمیل زنجیره محصولات به ویژه در حوزه معادن، گسترش فعالیتهای معدنی، مهندسی تمام ایرانی و احداث و راهاندازی پالایشگاههای گازی در دستور کار قرارگاه خاتم قرار دارد؛ از این رو فعالیت خود را در حوزههای خاصی محدود نمیکنیم؛ بلکه در هر حوزهای که به پیشرفت کشور کمک میکند، وارد خواهیم شد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) ادامه داد: بومیسازی صد درصدی طراحی و تأمین تجهیزات پالایشگاهی و قطع نیاز به خارج از کشور با همکاری وزارت نفت نیز در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به گسترش فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) خاطرنشان کرد: کادرسازی و جوان کردن مجموعه، جذب ۵۰۰ نفر از بین نخبگان که تاکنون مراحل جذب یکصد نفر به انجام رسیده است، گسترش فعالیت در عرصه کشاورزی، ایجاد انگیزه و امید در مردم و بیاثر کردن تحریمهای ظالمانه هم در افق آینده قرارگاه قرار دارند.
محمد تصریح کرد: بیشتر مجموعههای زیر نظر قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) از سال ۲۰۰۷ مشمول تحریمهای شدهاند، اما با وجود محدودیتها، توانستهایم با اقدامات گسترده، تحریمها را بیاثر کنیم.
انتهای پیام/