به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، ذبیح الله غریب مدیرکل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۴۵ واحد آبزی پروری با ظرفیت بالای پنج هزار تن در بخش میانکوه شهرستان اردل وجود دارد که ۵۵ واحد آن بر اثر سیل دچار خسارت شده اند و استمرار تولید با مشکل مواجهه شده است.
او با اشاره نفوذ آلودگی نفتی در خاک این منطقه افزود: پیشنهاد میشود انتقال پروندههای متقاضیان در دریاچه کارون ۴ صورت پذیرد و وزارت نیرو برای کل منطقه با کاربریهای مختلف، برنامه جامعی تدوین کند که به شهرک تبدیل شود تا از قانون شهرکها برخوردار شود.
غریب اضافه کرد: با نظر استاندار چهارمحال و بختیاری، استمهال تسهیلات بانکی واحدهای تولیدی خسارت دیده به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ارجاع خواهد شد.
او ادامه داد: اراضی روستای تلخ آب در حال نقشه برداری و کاداستر میباشد، همچنین روستای شلیل علیا در کارگروه رفع تداخلات استان منجر به صدور رأی شده است.
غریب در ادامه گفت: امکان تأمین آب و تخصیص آب در این منطقه با همکاری آب منطقهای میتواند به عنوان یکی از این طرحهای مهم و اشتغال آفرین این منطقه شود.
او افزود: تضمین ضمانت سرمایه گذاری در این منطقه باعث استمرار فعالیتهای بخش تولیدی این منطقه خواهد شد.
غریب در خصوص افزایش ظرفیت پرورش ماهی در قفس اضافه کرد: مطالعات علمی و دانشگاهی در حال انجام است که با ارزیابی پارامترهای قانونی و همکاری بین بخشی میتوانیم باعث افزایش ظرفیت شویم.
او ادامه داد: پوشش متراکم جنگلی در این منطقه تهدید جدی در آتش سوزی میباشد که جهت پیشگیری از این تهدید وجود امکانات آتش نشانی و نیروی انسانی در این منطقه الزامی است.
بخش میانکوه با مرکزیت شهر سرخون از توابع شهرستان اردل، در فاصله ۱۳۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
انتهای پیام/ف