مدیرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: اگر افراد با سیاست آقایان پیش بروند برای مدیریت انتخاب میشوند در غیر این صورت این اتفاق رخ نمیدهد.
به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، امیررضا واعظ آشتیانی مدیرعامل سابق باشگاه استقلال درباره وضعیت استقلال بعد از جدایی استراماچونی سرمربی این تیم اظهار کرد: به نظرم یک مقدار مماشات صورت گرفته است. به هر حال اگر قرار است مدیری برای مجموعه ورزشی انتخاب شود باید این موضوع با منطق انجام شود. همچنین به سوابق اجرایی افراد در گذشته توجه کنیم که در پستهای قبلی خود موفق بودند یا نتوانستند موثر باشند.
او ادامه داد: افراد زیادی در پستهای مختلف مشغول به فعالیت هستند، اما در سمتهای خود تاثیرگذاری ندارند. آنها به طور صرف سوابق خود را طبق سیاستهای مشخص درست کردند و به طور اصولی این گونه انتخابها طبق باند بازی، گروهی، قبیلهای و سیاسی است. اگر افراد با سیاست آقایان پیش بروند برای مدیریت انتخاب میشوند در غیر این صورت این اتفاق رخ نمیدهد.
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال بیان کرد: به هر حال این حق طبیعی مردم و جامعه است که از مسئولان بخواهند کسانی را انتخاب کنند که کارآمدی داشته باشند. اگر ساختار مدیریتی درست باشد در آن صورت هر مدیری که برای یک باشگاه انتخاب میشود به سمت بهتر شدن تشکیلات حرکت میکند و این دیدگاه برای باشگاهها خیلی خوب است، اما در سطح کلان هم شاهد این موضوع نیستیم.
واعظ آشتیانی بیان کرد: ما باید آگاه باشیم که هر دولتی خدماتی داشته است و باید آن بخش که خوب بوده استمرار دهیم و ضعف را به قوت تبدیل کنیم. در عرصه ورزشی هم باید همین اتفاق رخ بدهد. باید ببینیم چه نکات مثبتی را داشتند و آنها را پیگیری کنیم و نکات ضعف را تبدیل به قوت کنیم. اما متاسفانه، چون نگاه عالمانه در انتخاب اصلح وجود ندارد شاهد حواشی هستیم که نمیتواند اثر مثبتی برای آن تشکیلات داشته باشد و دل علاقمندان به آن رشته و باشگاه را شاد کند.
او درباره اینکه معتقد است که فتحی به واسطه ارتباطات خود مدیرعامل استقلال شده بود و توانمندیهایش تاثیری نداشت، بیان کرد: به هر حال هر فردی از طریق واسطهای برای برعهده گرفتن سمتی معرفی میشود. مهم این است فرد مدنظر مدیر کارآمدی باشد. همچنین این گونه نیست که در ورزش فقط بحث اقتصاد مطرح باشد و امروز در سطح دنیا از ورزش بهرهبرداری سیاسی، اجتماعی و فرهنگی میشود.
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال افزود: همه مدیران شبیه هم هستند، چون باشگاه را به طور روزمرگی اداره میکنند. ما باید به این سمت برویم که اگر مدیرانی به ورزش میآوریم کارآمد و اثرگذار باشند. من یا فتحی فرقی نداریم. به هر حال خاطرات مردم است که قضاوت میکند چه کسانی داخل ورزش موفق بودهاند یا نبودهاند. ما کسانی را داشتهایم که یک باشگاه و تشکیلات آن را نابود کردهاند و افراد موفقی هم داشتهایم و نمیتوانیم با یک چوب همه را برانیم.
واعظ آشتیانی درباره تامین مالی استقلال و وابستگی آن به وزارت ورزش، بیان کرد: در ابتدا باید بگویم که انتقادات مطرح شده اثری هم دارد یا از این گوش میشنوند و از این گوش رد میکنند؟ بعضی مواقع مایوس میشویم که چقدر بگوییم و حرف بزنیم. اما برخی حرفها درست است و باید آنها را بپذیریم. خود من بین نقد و انتقام فاصله قائل هستم و باید نقد منطقی، عالمانه و منصفانه داشته باشیم.
او بیان کرد: اگر امروز بخواهیم به ورزش نمره بدهیم باید چه نمرهای بدهیم؟ آیا این کارنامه قابل دفاع است؟ ورزشمان را با توجه به شرایط و پتانسیل فعلی قابل دفاع نمیبینم. آیا باید از این دفاع کنیم که فرق بین نظارت و دخالت را نمیدانند؟ای کاش این مرز را مشخص کنید. موقعی میگفتیم در استقلال و پرسپولیس دخالت کنید به هر حال شما صاحب مجمع هستید، اما معاون وزیر میآمد و میگفت ما دخالت نمیکنیم این باشگاه شما است. مگر فیفا است که نمیتوانید در آن دفاع کنید؟ من ایمان دارم برخی هیئت مدیرهها اصلا نمیدانند کدام تصمیمات در حیطه کاریشان هست یا نیست.
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال درباره نقش لابی در عرصه مدیریتی گفت: به هر حال این تعبیر هم میتوانیم داشته باشیم که دخالت و نظارت ۲ واژه مجزا است و باید وزارت ورزش بداند چه اتفاقی در باشگاهها رخ میدهد. بودجه معنایی ندارد و پاسخگویی و شفافسازی مهم است و باید پاسخگو باشیم و شفافسازی کنیم. آیا درباره شرایط امروز استقلال و پرسپولیس میدانیم چه فاکتورهایی جمع شده و تاثیرگذار بوده؟ چه کسانی از بیرون تحریک میکنند و چه کسانی از داخل چوب لای چرخ میگذارند؟ آیا مجمع واقعا برگزار میشود؟ چندی پیش اطلاعیه ۲ خطی دادند که مجمع برگزار میشود آیا این پاسخگویی و شفافسازی است؟ به هر حال میزان بدهکاری، مطالبات مالی پرداخت شده و هزینههای صورت گرفته را باید مشخص کنند.
واعظ آشتیانی اظهار کرد: استقلال مشکل مالی دارد، اما آنها میخواهند بازیکن خارجی در نیم فصل جذب کنند. به هر حال زمانی که به بازیکن داخلی حقوق نمیدهند و قادر به انجام تعهد نسبت به بازیکن خارجی نیستید این مشکلات پیش میآید که مربی تیم را ترک میکند. این موضوع نشان میدهد نه تنها نظارت و دخالتی وجود ندارد بلکه خودشان هم در این اتفاقات میتوانند شریک و سهیم باشند.
او در پایان درباره خصوصیسازی تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس خاطر نشان کرد: درباره این موضوع بحثهای مفصلی کردم و به لحاظ اقتصادی آن را تحلیل کردم که استقلال و پرسپولیس قابلیت واگذاری ندارند. من به نمایندگان مجلس گفتم که آقایان به آنها آدرس غلط دادند و به دولت هم آدرس اشتباه میدهند.
بیشتر بخوانید: وزیر ورزش وجوانان استعفای مدیرعامل باشگاه استقلال را پذیرفت
انتهای پیام/