
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، مسعود امامی یگانه، سرپرست فرمانداری اردبیل پیش از ظهر امروز در جلسه ساماندهی مشاغل مزاحم در سطح شهر اردبیل گفت: ساماندهی مشاغل مزاحم و عوامل ایجاد ترافیک در سطح شهر اردبیل بنا به گزارشات ارسال شده ضروری است.
او بر عملیاتی شدن طرحهای کاهش ترافیک با مشارکت نهادهای مرتبط و تلاش برای اجرای مناسب این قبیل از طرحها خبر داد و افزود: با توجه به اینکه اردبیل جزو شهرهای گردشگری و توریستی محسوب شده و سالیانه میلیونها نفر از منطقه بازدید میکنند لذا از منظر شهری نیز باید از آراستگی لازم برخوردار باشیم.
سرپرست فرمانداری اردبیل ادامه داد: هدف از اجرای سیاستهای مورد نظر در این بخش حذف برخی از کسب و کارها از سطح جامعه نبوده بلکه ساماندهی این مشاغل و همچنین هدایت از شغلهای کاذب به سمت شغلهای پایدار در طولانی مدت است.
امامی یگانه افزود: ساماندهی و تجمیع برخی مشاغل در نقاط خاص که با جانماییهای کارشناسی شده صورت میپذیرد، علاوه بر اینکه از بار ترافیکی شهر میکاهد موجب مناسبتر شدن چهره ظاهری آن خواهد شد، همچنین در میزان فروش و درآمد این مشاغل نیز آثار مثبتی بر جای خواهد گذاشت.
انتهای پیام/ح