هزار و ۱۱۳ نفر از خراسان رضوی برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند که بیشترین آن ها از قشر کارمندان هستند.

کارمندان بیشترین داوطلبان نمایندگی مجلس در خراسان رضوی هستندبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حسن جعفری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: کارمندان، فرهنگیان و مشاغل آزاد به ترتیب با ۳۰۲، ۲۱۷ و ۱۴۷ نفر در رتبه اول تا سوم داوطلبان نامزدی نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی هستند.

او ادامه داد: استادان دانشگاه، پزشکان و روحانیان هم به ترتیب با ۱۱۸، ۹۹ و ۲۳ نفر و سایر مشاغل از جمله بازنشستگان، نظامیان هم در رتبه‌های بعدی داوطلبی نمایندگی مجلس شورای اسلامی قرار گرفته اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: متوسط گروه سنی داوطلبان نامزدی نمایندگی مجلس ۳۰ تا ۴۵ سال است و ۱۷۶ نفر با میانگین سنی ۳۰ تا ۳۵ سال، ۲۳۴ نفر با میانگین سنی ۳۶ تا ۴۰ سال، ۲۰۸ نفر با میانگین سنی ۴۱ تا ۴۵ سال، ۲۰۵ نفر با میانگین ۴۶ تا ۵۰ سال، ۱۵۱ نفر با میانگین ۵۱ تا ۵۵ سال، ۸۷ نفر با میانگین ۵۶ تا ۶۰ سال، ۴۴ نفر با میانگین ۶۱ تا ۶۵ سال، ۶ نفر با میانگین ۶۶ تا ۷۰ سال و دو نفر هم با میانگین سنی ۷۱ تا ۷۵ سال سن دارند.

جعفری افزود: ۹۸۳ نفر از نامزد‌های نمایندگی مجلس معادل ۸۸ درصد داوطلبان، مردان هستند و ۱۳۰ نفر هم که ۱۲ درصد جمعیت ثبت نام کنندگان را تشکیل می‌دهند بانوان هستند.

او ادامه داد: تعداد ثبت نام کنندگان برای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی نسبت به دوره دهم نیم برابر و نسبت به دوره نهم سه برابر شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: ۳۳ نفر از داوطلبان سابقه نمایندگی فعلی و ادوار مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارند که از این تعداد ۱۷ نفر از نمایندگان فعلی و ۱۶ نفر از نمایندگان دوره‌های قبل مجلس شورای اسلامی هستند.

جعفری افزود: ۸۶۶ نفر از داوطلبان برای نخستین بار است که ثبت نام می‌کنند و مابقی دارای سابقه داوطلبی برای ورود به مجلس شورای اسلامی هستند.

او با اشاره به تعداد داوطلبان شهر‌های مختلف استان ادامه داد: در حوزه انتخابیه درگز ۴۳ نفر، کاشمر، بردسکن و خلیل آباد ۳۴ نفر، تربت حیدریه، مه ولات و زاوه ۳۷ نفر، فریمان، سرخس احمدآباد و رضویه ۴۱ نفر، چناران و بینالود ۵۱ نفر، قوچان و فاروج ۳۷ نفر، تربت جام، تایباد، باخرز و صالح آباد ۷۹ نفر، گناباد و بجستان ۲۸ نفر، نیشابور و فیروزه ۸۵ نفر، سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن ۸۵ نفر، خواف و رشتخوار ۵۷ نفر و مشهد و کلات ۵۳۶ نفر ثبت نام کرده اند.

معاون استاندار خراسان رضوی با اشاره به انتخابات مجلس خبرگان رهبری هم گفت: با توجه به فوت آیت الله محمود شاهرودی که نماینده خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری بودند این انتخابات برای یک کرسی در این استان برگزار می‌شود که تاکنون پنج نفر داوطلب نامزدی این مجلس از خراسان رضوی شده اند و ثبت نام از این افراد تا ۲۱ آذرماه ادامه دارد.

جعفری افزود: هیات اجرایی انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در خراسان رضوی مشترک است.

او  ادامه داد: در استان ۷۵ هیات اجرایی با ۸۲۵ عضو و ۲۲۵ عضو اداری و ۶۰۰ معتمد در حال فعالیت هستند و حوزه‌های انتخابی استان شامل دوازده حوزه انتخابی اصلی و ۶۳ فرعی، ۱۸ فرمانداری و ۴۵ بخشداری است و  ۴۴ درصد اعضای هیات‌های جرایی از طیف مستقل، ۳۴ درصد از طیف اصلاح‌ طلب و اعتدالی و ۲۲ درصد از طیف اصولگرا هستند.
 
انتهای پیام//ا.ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.