مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی مرغ تخم‌گذار و مادر استان اصفهان گفت:خرده‌فروشان باید ۲ هزار تومان بالاتر از نرخ تخم‌مرغ درب مرغداری‌ها اقدام به فروش کالای خود کنند، اما آن‌ها فقط به دنبال سود‌های کلان هستند.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید شهاب‌الدین افضل مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی مرغ تخم‌گذار و مادر استان اصفهان پیرامون اینکه خرده‌فروشان به سود‌های اندک قانع نیستند و هرساله با افزایش قیمت تخم مرغ مواجه هستیم، اظهار داشت: توزیع تخم‌مرغ در بازار اصفهان به دو صورت سنتی و دانه‌فروشی عرضه می‌شود و به همین دلیل در خرده‌فروشی‌ها تخم‌مرغ ریز گران‌تر از قیمت تعزیراتی به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

او درباره اینکه بنابر چهل و یکمین مصوبه ستاد تنظیم بازار قیمت تخم‌مرغ ۷ هزار و ۷۴۰ تومان اعلام شد، افزود: در حال حاضر با احتساب ۱۰ درصد سود نرخ تخم‌مرغ درب مرغداری‌های اصفهان ۸ هزار ۲۰۰ تومان فروخته می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی مرغ تخم‌گذار و مادر استان اصفهان ادامه داد: قیمت تخم‌مرغ براساس نرخ مصوب با احتساب سود ۲۳ درصد باید درب مغازه‌ها عرضه شود و فروش با نرخ شانه‌ای ۲۰ هزار تومان کاملاً منطقی است و با ضرر‌های گله‌های صنعتی تخم‌گذار چندان چشمگیر نیست.

او در پاسخ به این سئوال که چرا هر شانه تخم‌مرغ در بازار اصفهان بالاتر از ۲۰ هزار تومان توزیع می‌شود، بیان کرد: خرده‌فروشان به سود‌های اندک قانع نیستند و در هر شانه با ۳ تا ۵ هزار تومان اختلاف به دنبال سود هنگفت هستند.

افضل اضافه کرد: خرده‌فروشان باید ۲ هزار تومان بالاتر از نرخ تخم‌مرغ درب مرغداری‌ها اقدام به فروش کالای خود کنند، اما آن‌ها فقط به دنبال سود‌های کلان هستند.

او افزود: چنانچه همانند سال‌های گذشته که در حمایت از مصرف‌کننده اقداماتی اجرایی شد، خرده‌فروشان هر شانه تخم‌مرغ را با احتساب یک‌هزار تا ۵۰۰ تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسانند، بهای هر شانه تخم‌مرغ ۲۰ هزار تومان می‌ماند و اگر حتی تخم‌مرغ درب مرغداری‌ها ۹ هزار تومان هم توزیع می‌شد فروش آن در خرده‌فروشی‌ها پایین‌تر از این نرخ بود، اما دانه‌فروشان در برخی از مناطق اصفهان به فکر سود‌های بالاتر هستند.

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی مرغ تخم‌گذار و مادر استان اصفهان پیرامون اینکه نرخ مصوب تخم‌مرغ طی سال گذشته ۶ هزار و ۳۰۰ تا ۶ هزار و ۷۰۰ تومان تعیین شد، اما در ۶ ماهه نخست امسال قیمت این کالا اصلا به بهای مصوب در بازار نرسید، گفت: در این شرایط مرغداری‌ها ضرر‌های بسیاری را متقبل شدند که اگر حتی با سود ۲۰ تا ۲۵ درصد هم تخم‌مرغ تولیدی خود را عرضه کنند بازهم جبران زیان‌های آن‌ها نخواهد شد.

او با بیان اینکه از مسئولان مربوطه تقاضا داریم اقدامات و حمایت‌هایی را انجام دهند تا شبکه‌های توزیع و عرضه در اختیار تولیدکنندگان قرار بگیرد، اظهار داشت: خواستاریم که به ما امکان عرضه مستقیم بدهند تا خرده‌فروشان به منظور کسب سود بالاتر قیمت‌ها را افزایش ندهند.

افضل خاطرنشان کرد: هر ساله تولیدکنندگان تخم‌مرغ با این معضل روبه‌رو هستند، زیرا در بازار مطلوب و ضعیف مشکل ما سود خرده‌فروشان است که متاسفانه نه تنها سبب گرانی و بی‌ثباتی بازار می‌شوند بلکه سود‌های آن‌ها بسیار بالاست.

انتهای پیام/م

 
منبع:تسنیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.