به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سید احمد زرهانی عضو هیات امنای ستاد اقامه نماز کشور در اجلاسیه نماز استان سمنان گفت: مدیران مدارس برای اجرای طرحهای انگیزشی و رغبت دانش آموزان به مقوله نماز اتاق فکر تشکیل دهند.
او افزود: فرهنگ اقامه نماز و تشویق دانش آموزان به امر خداشناسی تنها به صورت گفتاری محقق نمیشود بلکه باید با رویکردهای علمی و عملی برای تحقق آن تلاش شود.
عضو هیات امنای ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: مدارس و معلمان نقش غیرقابل انکاری در ترویج نمازخوانی در بین دانش آموزان دارند و با توجه به بافتهای فرهنگی و اجتماعی هر منطقه باید کودکان و نوجوانان را به سمت خداشناسی جهت داد.
زرهانی تصریح کرد: شکوه بندگی با گسترش فرهنگ نماز در جامعه نهادینه میشود و باید مسئولان با عزمی راسخ نسبت به این رکن مهم عبادت مسلمانان توجه جدی داشته باشند.
او ابراز داشت: خانوادهها با توجه به افزایش قابل توجه آسیبهای اجتماعی، فرزندانشان را به خواندن نماز عادت دهند و با گسترش معنویات در جامعه فساد کمتر میشود.
عضو هیات امنای ستاد اقامه نماز کشور گفت: مسئولان، خانواده و روحانیون به یک اندازه در ارتباط با نشر فرهنگ نماز در جامعه مسوول هستند و با اتخاذ رویههای علمی باید این مهم در کشور روز به روز تقویت شود.
حبیب الله خجستهپور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان در این جلسه گفت: تاثیرهای مثبت اجتماعی نماز بسیار قابل توجه است و باید مسوولان و مردم نسبت به این رکن مهم عبادی توجه ویژه داشته باشند.
او یادآور شد: همگان نسبت به تشویق کودکان و نوجوان به اقامه فریضه نماز مسوول هستند و مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط با استفاده از ابزارهای متنوع در این بخش خدمت کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان ادامه داد: بسیاری از آسیب و بزهکاریهای اجتماعی در جامعه از بیتوجهی به نماز و رویکردهای اسلامی نشات میگیرد و توجه به این فریضه الهی کشور را از بسیاری از مخاطرهها بیمه میکند.
خجسته پور اضافه کرد: جهتدهی و تشویق دانشآموزان به فریضه نماز به عنوان یک تکلیف الهی نهادینه شود و معلمان در این بین نقش غیرقابل انکاری دارند.
او تصریح کرد: افراد نمازخوان، علاوه بر عبادت خدواند، وظیفه ترویج فرهنگ نماز در جامعه را برعهده داشته باشند.
محمد دستورانی مدیرکل آموزشوپرورش استان سمنان نیز در اجلاسیه نماز استان «نماز و مدرسه» بابیان اینکه ۶۷۶ نمازخانه در مدارس استان دایر و فعال است،گفت: اقدامات بسیار خوبی به لحاظ تجهیز این نمازخانهها صورت گرفته است.
او بابیان اینکه میبایست نسل جدید را به سمت معنویات سوق دهیم، افزود: تجهیز نمازخانهها، ترویج فرهنگ نماز و همچنین ترغیب دانش آموزان و نسل جوان به موضوع نماز و ارتباط با خالق هستی، همواره در دستور کار آموزشوپرورش قرار دارد.
مدیرکل آموزشوپرورش استان سمنان بابیان اینکه نمازخانه مدارس بهترین مکان برای عبادت دانش آموزان طی طول روز و مدت حضور در مدارس است، ابراز داشت: به این منظور برای چهار هزار و ۷۳۲ دانشآموز ابتدایی استان آموزش عملی نماز برگزارشده است.
۷۹۵ نفر فرهنگی، ۴۳ روحانی فرهنگی و ۳۵۳ روحانی غیرفرهنگی وظیفه اقامه نماز را در مدارس استان سمنان برعهده دارند.
انتهای پیام / م