کارشناسان تعمیرات ابزار دقیق نیروگاه رامین اهواز موفق شدند باک نوسان گیر ترانسیمتر ابزار دقیق در این نیروگاه را طراحی و نصب کنند.

طراحی و نصب باک نوسان گیر ترانسیمتر ابزاردقیق در نیروگاه رامین اهوازبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدالرضا حاجی پور و محمدرضا قدسی کارشناسان تعمیرات ابزار دقیق نیروگاه رامین اهواز پس از انجام تحقیقات تخصصی اقدام به طراحی، ساخت و نصب باک نوسان گیر ترانسمیتر ابزار دقیق به منظور کنترل اتوماتیک خلاء بویلر واحد ۳۱۵ مگاواتی شماره ۶ این نیروگاه نمودند که این طرح ضمن صیانت از محیط زیست پیرامون، باعث بهبود عملکرد واحد‌های تولید برق می‌شود.

محمدرضا قدسی از طراحان باک نوسان گیر ترانسمیتر ابزار دقیق نیروگاه رامین اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: امروزه پایش و مانیتورینگ تجهیزات مهم صنعتی توسط ابزاردقیق و ترانسمیترها، امری بسیار مهم تلقی می‌شود و در کلیه صنایع مختلف مانند برق، شرکت نفت، پتروشیمی و صنایع فولاد بسیار حائز اهمیت است.

او افزود: با توجه به اینکه بویلر (کوره) هر واحد نیروگاه، یکی از مهم‌ترین عوامل موثر در چرخه تولید برق است و دوده‌های ناشی از فرآیند احتراق سوخت پس از پایش و فیلترینگ توسط سیستم تخلیه دود (ID-FAN) از طریق دودکش‌های نیروگاه خارج می‌شوند، لذا اندازه گیری پارامتر خلا کوره، فوق العاده حساس بود و در واقع شرایط خلاء ایده آل، شامل محیطی بدون هیچ نوع بخار، ذره، گاز و یا مواد دیگر (فشاری کمتر از فشار اتمسفر) بوده و همچنین ترانسمیتر خلا، رنج اندازه گیری بسیار کوچکی دارد، تا جایی که سیستم کنترل نمی‌توانست پاسخگوی نوسانات شدید و تغییرات سریع خلا باشد.

قدسی اظهار داشت: این فرآیند با مشکلات زیادی مواجه بود و به صورت دستی توسط اپراتور‌های بهره برداری کنترل می‌شد که این امر ریسک پذیری بالایی داشت و در این شرایط حساس و پس از بررسی‌های فنی و تحقیقات تخصصی اقدام به طراحی، ساخت و نصب باک نوسان گیر ترانسمیتر ابزار دقیق خلاء کوره واحد۳۱۵ مگاواتی شماره ۶ نیروگاه رامین نمودیم.

طراح باک نوسان گیر ترانسمیتر ابزار دقیق نیروگاه رامین اهواز بیان کرد: در نهایت با اتومات کردن وضعیت رگولاتور خلا کوره و کنترل صحیح و دقیق آن به بهترین نحو ممکن تائید شد که این موضوع اثرات مطلوبی به منظور بهبود عملکرد و پایداری واحد تولیدی و همچنین صیانت از محیط زیست داشت.

براساس این گزارش؛ پژوهش فوق بصورت مقاله تحقیقاتی در پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق و مکاترونیک ایران، در محل دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی پذیرفته شده است و دارای امتیاز و نمره پژوهشی ISC است.

انتهای پیام/گ

بومی سازی تجهیزات در نیروگاه رامین اهواز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۵ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
خیلی مقاله کاربردی و عالی بود ، امیدوارم همواره این مقالات در حوزه ابزاردقیق نوشته بشه