![هشدار درباره مصرف برخی شویندهها](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20350136_415.jpeg)
مودی رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی بیرجند در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، گفت: از سال ۱۳۹۶ طی رایزنیهای صورت گرفته با دفتر تجاریسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موافقت اولیه با تاسیس مرکز نوآوری در دانشگاه صنعتی بیرجند اخذ شد و قرارداد همکاری در پاییز ۹۷ با دفتر نوآوری و کسب و کار نوین این معاونت امضا شد.
اوبا بیان اینکه پس از تخصیص اعتبار اولیه طرح سهبعدی این مرکز تهیه و به دو فاز تقسیم شد افزود: در فاز اول مقرر شد فضای استارتاپی و فضای پارتیشنی جهت حضور شرکتها ایجاد شود.
مودی با اشاره به اینکه در یکسال گذشته فعالیتهای گستردهای جهت راهاندازی این مرکز در دانشگاه انجام شد، ادامه داد: اختصاص مکان مناسب در طبقه دوم دانشکده مهندسی کامپیوتر و صنایع به میزان ۵۹۰ متر مربع، طراحی داخلی فضای اختصاص یافته، خرید بخشی از اقلام مورد نیاز از جمله صندلی، کامپیوتر، چاپگر، کمد، فایل، رنگآمیزی، نصب اسکلت، پارتیشنبندی و نصب دربهای شیشه سکوریت فضای شرکتی موجود از جمله این فعالیت ها است.
رییس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی بیرجند تصریح کرد: حرکت در مسیر اشتغال و داشتن دانشگاهی کارآفرین، مستلزم وجود زیرساختهایی جهت استقرار شرکتها و تیمهای فعال میباشد.
او با بیان اینکه وجود مراکز نوآوری و مراکز رشد دانشگاهی میتواند گامی موثر در این خصوص ارزیابی شود گفت: دانشگاه صنعتی بیرجند، پتانسیل بالایی در حوزه کارآفرینی و استارتاپی دارد و چند استارتاپ موفق مانند پازلی و ریاکتاپ توسط دانشجویان این دانشگاه اجرا شده است.
مودی ادامه داد: راهاندازی مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی بیرجند میتواند کمک شایانی جهت پیشبرد حمایت از تیمها و استارتاپها باشد.
انتهای پیام / ط آ