استفاده از محلول آبگریز نانویی در چراغ‌های خیابانی و بزرگراهی موجب شده تا این چراغ‌ها زمان طولانی‌تری تمیز بمانند و در نتیجه هزینه شستشو و نگهداری آن‌ها کاهش یابد.

فناوری نانو

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما تاکنون در گذر از بزرگراه‌ها و خیابان‌های سطح شهر مخصوصا شهر‌های صنعتی با چراغ‌های دوده گرفته‌ای رو به رو شده اید، چراغ‌هایی که چهره شهر‌های صنعتی و پر از آلودگی را زشت‌تر کرده است.

محققان جوان و با استعداد کشورمان نوعی محلول آبگریز نانویی تولیده کرده اند که به وسیله آن چراغ‌های خیابان‌ها و بزرگراه‌های مدت زمان بیشتری تمیز می‌مانند.

تمیز کاری چراغ‌های روشنایی بزرگراه‌ها همیشه هزینه زیادی بر دوش سازمان‌ها دارد از این رو ارائه فناوری که بتواند به کاهش این هزینه‌ها کمک کند، موردتوجه خواهد بود.

استفاده از محلول آبگریز نانویی در چراغ‌های خیابانی و بزرگراهی موجب شده تا این چراغ‌ها زمان طولانی‌تری تمیز بمانند و در نتیجه هزینه شستشو و نگهداری آن‌ها کاهش یابد.

شرکت تولید کننده این محلول آب گریز یکی از تولیدکنندگان پوشش آب‌گریز بر روی شیشه و سرامیک حاوی نانوذرات است که اسپری آب‌گریزکننده شیشه و سرامیک تولید و به بازار عرضه می‌کند.


بیشتر بخوانید: جذب بودجه ۴۰ میلیون یورویی برای تجهیزات آزمایشگاهی


مدیرعامل این شرکت، درباره این محصولات می‌گوید: این شرکت با استفاده از پوشش آب‌گریز چراغ‌هایی تولید کرده که خواص آب‌گریزی داشته در نتیجه به صورت طولانی‌مدت تمیز باقی می‌مانند و با این کار می‌توان هزینه نگهداری را کاهش داد. پیش از این نیاز به استفاده از بالابر و تجهیزات ویژه‌ برای تمیز کردن چراغ‌های خیابان و آزادراه‌ها بود. اما با کمک این فناوری شستشوی چراغ‌ها خیلی ساده‌تر شده و تناوب شستشو نیز به گونه‌ای تغییر کرده که زمان طولانی‌تر چراغ‌ها تمیز می‌مانند و نیاز به شستشوی کمتری است.

مدیرعامل این شرکت دلیل توسعه این فناوری را وجود نیاز به چنین فناوری در بازار عنوان کرد که پس از سرمایه‌گذاری این شرکت تولید این محلول‌های نانویی انجام شده است. در این محلول‌های آبگریز از نانوذرات SiO ۲ استفاده شده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.