به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، امیر دریادار سید محمود موسوی معاون عملیات ارتش جمهوری اسلامی در رابطه با شناسایی عوامل حمله نفتکش ایرانی در دریای سرخ اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به هیچوجه تمایلی به اقدام برای پیروی از اهداف زشت و خارج از قوانین و عرف برخی از کشورها در صحنه دریا ندارد،اما این امر به این منزله نیست که دست روی دست بگذاریم و دیگران هرچه دلشان خواست انجام دهند.
او افزود: مستندات و مدارکی در خصوص اینکه چه بخشهایی در این حرکت زشت و ناپسند تروریستی حضور مستقیم یا غیر مستقیم داشته یا مشارکت داشتند در دست جمهوری اسلامی ایران است و قطعا از طریق مراجع دیپلماتیک این موارد در دست پیگیری و دنبال است.
موسوی گفت: با تدابیری که مدنظر سلسلهمراتب فرماندهی و سیاستمداران نظام جمهوری اسلامی است در مکان و زمان مناسب وقتی کامل و ۱۰۰ درصد شناسایی شدند، پاسخ لازم داده خواهد شد.
او افزود: ما اعتقاد داریم که سازمان بینالمللی به عنوان متولی امر مثل سازمان جهانی دریانوردی شرح وظایف و مسوولیتشان این است که اجازه ندهند اینگونه تحرکات توسعه پیدا کند و عرصه دریانوردی با ناامنی مواجه شود.
معاون عملیات ارتش جمهوری اسلامی تصریح کرد: اگر قطعا این تحرکات تداوم داشته باشد در هر صورت هیچ الزامی وجود ندارد که این تحرکات در یک بخش و توسط یک کشور خاص ادامه پیدا کند، ما بارها اعلام کردیم و باز تاکید میکنیم سازمان جهانی دریانوردی ملزم است که بهعنوان متولی در بحث دریانوردی اینگونه موارد را پیگیری کند.
او گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد که در واقع مستندات مورد نیاز این حمله تروریستی را از طریق مراجع ذیربط و دیپلماتیک در اختیار این ارگانها قرار دهد تا موارد را بررسی و پیگیری کنند.
موسوی ادامه داد: نظام ایران اسلامی، کشورهای حاشیه خلیج فارس را همسایه خود میداند و به چشم دشمن به آنان نگاه نمیکند.
معاون عملیات ارتش افزود: حضور کشورهای فرامنطقهای در خلیج فارس را ضامن امنیت نمیدانیم و معتقدیم آنان عامل تفرقه و گلآلودی آب برای ماهیگیریاند.
معاون عملیات ارتش جمهوری اسلامی یادآور شد: تجربه هشت سال دفاع مقدس پاسخ خوبی به دشمنان است، هر چند که قدرت نظامی و بازدارندگی ما قابل قیاس با آن دوران نیست.
او با بیان اینکه تمام هم و غم جمهوری اسلامی ایران برای امنیت در عرصه دریاست و تمایلی برای ایجاد ناامنی در صحنه دریا نداشته و نخواهد داشت، خاطرنشان ساخت: قطعا عوامل حمله تروریستی به نفتکش ایران در دریای سرخ وقتی کامل و ۱۰۰ درصد شناسایی شدند در راستای تدابیری که مدنظر سلسله مراتب فرماندهی و سیاستمداران نظام مقدس جمهوری اسلامی است در مکان و زمان مناسب پاسخ لازم داده خواهد شد.
او با اشاره به فرآیند بومیسازی و خودکفایی در نیروی دریایی اذعان داشت: بعد از جنگ کار ساخت تجهیزات دریایی آغاز شد، از این رو ناوشکنها ساخته شدند و انشاءالله امسال ناوشکن دنا به ناوگان دریایی ارتش ملحق میشود.
موسوی با بیان اینکه ناوشکنهای بهتر و برتر از جماران تولید شدهاند و بهزودی ناوگان جدیدی به یگانهای رزمی میپیوندد، گفت: ساخت ناوشکنهای آموزشی و شناورهای رزمی بالای ۵ هزار تن را در برنامه داریم که این ظرفیت در کشورمان وجود دارد. ضمن اینکه با خودکفایی در تولید یگانهای رزمی زیرسطحی و سایر نیروهای زمینی و هوایی، آماده عرضه و فروش تسلیحات تولیدی خود به دنیا هستیم.
امیر دریادار موسوی با بیان اینکه در کنار آن برخی از سامانههای موشکی برد بالا نیز در دستور کار نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار دارد، تصریح کرد: برخی از این سامانهها که دارای بیش از ۹۰ درصد پیشرفت هستند، بعد از طی آزمایشات نهایی وارد چرخه کار میشوند.
او ادامه داد: در بحث نیروی زمینی ارتش نیز در یگانهای زرهی و تجهیزاتی که خودروها زرهی را حمل میکند، کارهای خوبی انجام شده و برخی محصولات تولید شده است و در خصوص سامانههای جنگ الکترونیک و سامانههای مقابله با پرندههای بدون سرنشین نیز پیشرفتهای خوب و قابل توجهی شده و سامانههای جدیدی وارد نیرویهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران شده که مورد بهرهبرداری قرار میگیرند.
انتهای پیام/ج